Diskuze

Šéf CIA varoval před dalšími útoky

Ředitel americké zpravodajské služby CIA George Tenet včera varoval před dalšími protiamerickými útoky, které plánují teroristé z Al-Kajdy Usámy bin Ládina a další organizace. Ve zprávě o bezpečnostních rizikách pro USA Tenet uvedl, že útoky mohou vzejít z organizací, které má Al-Kajda ve velkých evropských městech a na Blízkém východě. Teroristická síť může podle něho využít spojení na jiné teroristické skupiny, které operují například v Somálsku, Jemenu, Indonésii a na Filipínách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dorgh

7. 2. 2002 11:06
Tyden co tyden
Informace o hrozbach ze sebe CIA a FBI chrli tyden co tyden. Kazdou chvili prohlaseni stejne jako tyden predtim... Je to docela legraci a temer pruhledne.
0 0
možnosti

Beetle

7. 2. 2002 10:22
morálka
Nějak nám uvadá bojový duch amerického národa - co kdyby ti lidi nedejbože přestali podporovat ty výdaje na zbrojení. Tak honem vymyslet další a další teroristy!
0 0
možnosti

uklizecka

7. 2. 2002 8:01
ajajaj
sakra, najak me zde chybi informace o tom, ze v tom maj prsty opet Češi, ...
0 0
možnosti

Jirka Kovanda

7. 2. 2002 7:51
....ve velkych evropskych mestech....
No kdybych o tom rozhodoval ja, mely by se pro jistotu v zajmu narodni bezpecnosti cela ta velka evropska mesta vybombardovat, vzdyt zivot obcanu USA ma prece uplne jinou cenu nez zivot nejakych smradlavych evropanu ci asiatu. Pardubice
0 0
možnosti

Jarda M.

7. 2. 2002 7:38
Pořád straší svět...
Skoro se mi zdá, že se USA ty teroristické útoky z hlediska jejich zahraniční politiky hodí. A pokud nejsou, tak si je alespoň vymyslí.
0 0
možnosti