ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Ruska polila osmiletého syna benzínem a pak ho zapálila

  • 77
Ruské město Železnogorsk takovou tragédii snad ještě nezažilo. Zuřící matka ztratila nad sebou kontrolu a polila svého osmiletého syna benzínem, kterého pak na dvoře jejich domu zapálila. Důvodem bylo, že na ni dítě jejímu partnerovi doneslo, že se dopustila nevěry.

Podle policie vypukla jednoho večera mezi jednatřicetiletou ženou a jejím synem napřed hádka. Rozčílená matka pak podle serveru fontanka.ru. vyvedla své osmileté dítě na dvůr pozemku, kde bydleli. Tam ho polila hořlavou látkou a zapálila.

Poté, co záchvat vzteku pominul, se snažila plameny uhasit a na místo přivolala záchranku. Ta chlapce následně odvezla do nemocnice, kde lékaři konstatovali, že dítě trpělo popáleninami třetího stupně. Zranění byla natolik vážná, že jim nakonec podlehlo.

Příčinou matčina vzteku byl pocti, že ji syn „zradil“. Svému otčímovi prý řekl, že matku navštívil její údajný milenec.

Znalec napoleonské éry rozsekal přítelkyni. Ruský soud mu uložil 12,5 roku

V souvislosti s případem bylo zahájeno trestní stíhání z pokusu o vraždu nezletilého, spáchanou se zvláštní brutalitou. Matka je nyní ve vazbě. 

Železnogorsk

Železnogorsk

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video