Diskuze

Rusko na Ukrajinu zaútočilo 17 drony íránské výroby, terčem byla i Oděsa

Rusko v noci na úterý na Ukrajinu zaútočilo 17 drony Šáhed íránské výroby. Terčem útoků se stalo i přístavní město Oděsa na jihozápadě země. Rozsah škod zatím není znám. Městem zněly výbuchy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čína si rozhodně od Rusů nenechá nic poroučet. Čína Čiňanům, to je čínská politika dnes. Jiné zájmy hodnotí jenom z hlediska, zda pomáhají Číně, nebo ne.

Takže v speciální operaci určitě Číně nepůjde o Rusko, nybrž o vlastní zájmy. Nesporně by Čína získala více spoluprací s Ukrajinou, jako špičkou budoucí EU na východě. Hedvábná stezka, import a export do Evropy by pro Čínu byl důležitější, než úzká vazba na válečné ruské hospodářství sužované embargem.

Zde stojí 130 milionový rozvojový stát ve volbě proti 500 milionům Evropanů s vysoce vyvinutou technologií. Putin dostal Rusko opravdu do kouta.

Čína si ráda koupí levnou energii a suroviny, ale Rusy si do země ve velkém nepustí.

0 0
možnosti
JV

J16a20n 48V22e21s56e25l94ý

4. 4. 2023 13:22

Nedám si po obědě viržínko. A neplačte, sami si za to můžete:-P

1 0
možnosti

P69e11t33r 53Š82e22d28ý

4. 4. 2023 11:57

Ty hnusná Evropo, nechápete, že jsme velmoc? máme atomovky a právo VETA, ty budeš ještě prstíčkem hrabat, abyste se s námi mohli zase bavit. Jo a taky už zrušte ty vaše sankce, jinak se budete příště bavit kdoví s kým.;-D

1 0
možnosti

Nojo, ale když se sankce zruší, tak se Rusko přestane posilovat. Je otázkou, jestli si tohle můžeme vzít na svědomí. :-)

1 0
možnosti
MB

Ubohé útoky, rusaci by prohráli jenom proti letectvu USA bez jediné pěší divize

0 0
možnosti
VV

Každý potentát v Rusku ví, že tuhle válku Rusko nemúže vyhrát, pokud západ zůstane pohromadě a proto budou dělat co mohou, aby tento spolek rozdělili.

Mezitím postupují ekonomicky ke zkáze a je pouze otázkou krátkého času, kdy se jim to celé zhroutí a skončí jako Severní Korea s atomovými raketami, ale hlady.

0 1
možnosti
RK

Lavrov: Evropa nás ztratila a může za to ona (překvapivě).

Pro neznalé ruské logiky: Evropa ztratila možnost záchrany a osvobození Ruskem coby světovou velmocí, velkým mírotvůrcem a spasitelem před zlem.

Čistě za mě je to výborná zpráva, že nad námi dnešní fašistické rusko zlomilo hůl.

9 0
možnosti
OU
OU
Foto

Evropa se s Ruskem rozloučila, když německý císař Wilhelm a jeho tajné služby poslaly do Pítěru svého agenta Lenina, aby rozložil tehdy úspěšnou ruskou frontu. Lenin a boševici toho rozložili v Rusku až moc.

0 0
možnosti
JV

J56a11n 22V65e22s31e47l28ý

4. 4. 2023 9:23

Na mopedu vstříc budoucím vítězstvím. Uráááá!

1 0
možnosti

To Rusko je fakt úkaz. Prakticky všechno tam dělají obráceně;-D

6 0
možnosti
RK

Protože si vytvořiili antizápad coby svůj hlavní smysl své existence.

4 0
možnosti
PN

P15e80t13r 11N71o98v30á19k

4. 4. 2023 9:00

Rusko.... mor, který by chtěl znovu uchvátit do svého područí bývalé svazové republiky, státy RVHP, Finsko a já nevím které ještě. Jeho vedoucí úloha dopadla katastrofálně, Západ nám utekl na sto honů. Kam šlápl bolševik alias komunista, zbyla jenom bída, chudoba a šeď. A stále ruSSáci budou žvanit jak jsou k nim všichni otočeni zády. Nemohou žádnému státu diktovat jakým směrem se bude ubírat. Západ stále přešlapuje a ruSS stále kope. To je chyba.

5 0
možnosti