Diskuze

Opozičník Kara-Murza stráví čtvrtstoletí za mřížemi, potvrdil ruský soud

Ruský odvolací soud potvrdil verdikt nad opozičním politikem a kritikem Kremlu Vladimirem Karou-Murzou, kterého soud v Moskvě v dubnu shledal vinným mimo jiné z vlastizrady a poslal ho na pětadvacet let do vězení. Agentura Reuters dříve původní verdikt označila za nejtvrdší trest svého druhu od ruské invaze na Ukrajinu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Keby zostrelil lietadla ruskej armády a zabil ruských vojakov, keby ohrozil ruskú vládu, dostal by exil v Bielorusku.

1 0
možnosti
JP

To by obhájce Ruska Rajchl čuměl tohle dostat...

4 0
možnosti
VH

Nespravedlivé soudy nejsou největší hrozba ruské říše. Tou je mizení lidí. Tady udělali examplární proces (u nás je inscenovali v padesátých letech také). Ale to, že člověk jde z práce domů a víc o něm nikdy nikdo neuslyší, je mnohem horší možnost.

1 0
možnosti
JJ

25 let za vraždu nějakým hnusným způsobem?

0 0
možnosti
VH

U nás. V Rusku se to buď ututlá (člověk pak je snadno vydíratelný a většinou začne pracovat pro FSB), nebo to není tak závažný čin jako protistátní vystupování.

0 0
možnosti
PM

Kdepak je Jekatěrin Výborný, aby nám všem vysvětlil, že to byl spravedlivý proces a že my všichni tady žijeme v okovech?

7 0
možnosti
DC

D93a29v23i65d 92C61e73c24h

1. 8. 2023 6:00

Lenin vecne zivy.

2 0
možnosti
Foto

Čtvrtstoletí? A neni to málo, Vladimíre Adolfoviči?

4 0
možnosti
MP

V Rusku ešte stále o všetkom rozhoduje cár. Súd je len formalita na vyvolanie zdania legitimity. Dúfam, že to prežije a nakoniec sa dostane von oveľa skôr.

5 1
možnosti
PL

P81e48t89r 47L49a97z49a46r

31. 7. 2023 22:01

Ono je jedno kolik ten nešťastník dostal.I kdyby dostal třeba jenom dva roky,budou mu to stejně pořád navyšovat.Jako Navalnému.

8 0
možnosti
RP

Nikdy nebudem nadávať na všetkých Rusov. Už len kvôli tým pár hrdinom, ktorí sa postavili režimu a zaslúžia si naše uznanie a podporu. Verím, že čoskoro budú títo ľudia oslobodení, a tí ktorí ich zatvorili sa budú sami zodpovedať pred spravodlivým súdom.

4 0
možnosti
PM

Je třeba rozlišovat mezi Rusy a rusáky. Bohužel těch druhých je drtivá většina.

4 0
možnosti