Diskuze

Teror u Moskvy konsternoval Evropu. Strašlivé, reagoval Bílý dům

Evropská unie je konsternovaná a šokovaná po pátečním teroristickém útoku na okraji Moskvy, uvedl mluvčí Evropské komise. Bílý dům napsal, že se na záběry z masakru dívá velmi těžko. České ministerstvo zahraničí útok odsoudilo. Francouzská diplomacie vyzvala k plnému objasnění činu, podobně se vyjádřil i Berlín. K teroru se nicméně přihlásila organizace Islámský stát.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Rusi zivili v sebe ideu ze Ukrajinci a Zapad su ich nepriatelia, ale realita ukazuje ze to tak nie je, Zapadu aj Ukrajine je relativne jedno co sa deje v Rusku, realni nepriatelia Ruska sa ukazuju az teraz a osobne si myslim ze mnohe podrobene uzemia Ruska to citia podobne a nastava cas kedy to bouchne v Tuve, Baskortostanu, Dagestanu, Burjatsku, drviva vacsina mrtvych "Z" vojakov na Ukrajine pochadza totiz odtial, nie z Petrohradu ci Moskvy.

2 0
možnosti
RS

Nic, co by mě bralo za srdce. Pro mě za mě, ať se teroristi mezi sebou pobijí.

1 0
možnosti
AP

Mrtvých a zraněných cca 200 a jsme šokováni. V Izraeli přes 2000 a přesto proti němu protestujeme.

4 0
možnosti
VF

Musím říct, že mné to nijak nešokuje. Od útoku na Ukrajinu si člověk musel "zvyknout", že umírají stovky lidí a řeší se hlavně pozice státu jako celku (na frontě, ap.), že už je pro mě teroristický akt v rámci teroristického státu "pod rozlišovací schopnosti".

3 0
možnosti
Foto

Teroristický stát se stal obětí teroru...

2 0
možnosti
TP

Je divný že nejsem konsternován? Je mi líto každého zbytečně ztraceného života. Nicméně bavíme se o Rusku potažmo o Kremlu, které zmařilo za poslední 2 roky mnohem více životů.

3 0
možnosti
PB

P62e86t22r 82B97o77ž65e86k

23. 3. 2024 7:57

I když je to smutné a za normálních okolností bych byl konsternován, tak jsem chladný. Navíc mě napadá otázka kdo má užitek z útoku na koncert nějaké rockové kapely. Divadlo atd by byl pro teroristy lepší cíl, pro SBU taky nezajímavý cíl ani jako sekundární. Jestli si to ten Putin nenechal fakt postřílet kolegy z KGB.

0 0
možnosti
DW

D58a79v77i68d 15W80o28l86f

23. 3. 2024 7:53

Ale šikovný komentář že ZAMINI. "Útok na civilní obyvatelstvo je nepřijatelný." a chytni se Rusáku za rypák. Ale on se nechytne....

2 0
možnosti
JP

Z čeho je evropa konsternována, stejné počty mrtvých, i větší, hlásí Ukrajina poslední dva roky denně

1 0
možnosti
PH

Vidim,ze Rusko zaselo zlo i v hlavach diskuteru.

0 0
možnosti