Při požáru rodinného domu v Norimberku zemřely čtyři děti a jedna žena

  • 12
Pět obětí si vyžádal požár, který v sobotu ráno zachvátil rodinný dům v Norimberku na severu Bavorska. Další čtyři osoby se z hořící budovy zachránily. Příčina požáru zatím není jasná.

„Jeden kojenec zemřel v nemocnici. Tři děti ve věku čtyři, pět a sedm let zemřely na místě požáru,“ uvedla policejní mluvčí. Neštěstí nepřežila ani 34letá žena. Uvedla to s odvoláním na policii agentura DPA.

V době, kdy začalo hořet, bylo podle mluvčí v budově celkem devět lidí. Čtyři dospělí se dokázali z hořícího domu dostat sami. Nyní jsou s vážnými zraněními v nemocnici, nikdo z nich ale není v ohrožení života.

Příčina požáru v norimberské čtvrti Sandreuth není známa. „Zatím nemáme žádné indicie, které by nasvědčovaly tomu, že šlo o žhářství, všechny varianty vyšetřování jsou ale otevřené,“ uvedla mluvčí policie.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video