Jednačtyřicetiletý muž zneužíval dcery, rodina se ho bála nahlásit

Jednačtyřicetiletý muž zneužíval dcery, rodina se ho bála nahlásit | foto: shutterstock.com

Polská policie zadržela dalšího „Fritzla“, dcery zneužíval devět let

  • 10
Polská policie zadržela v Katovicích muže, který měl sexuálně zneužívat vlastní a nevlastní dceru. Nevlastní dítě otec zneužíval devět let. Rodina se bála cokoli nahlásit. Pokud ho soud shledá vinným, hrozí mu 12 let vězení.

Jednačtyřicetiletý muž od roku 2002 znásilňoval nevlastní tehdy jedenáctiletou dceru, o čtyři roky později začal zneužívat i vlastní dceru, které bylo v té době také jedenáct.

Ostatní členové rodiny ze strachu dlouho mlčeli. Násilník jim prý vyhrožoval smrtí. Matka obou dívek vše nahlásila teprve minulý týden ve čtvrtek.

Policie přitom informace o možném incestu v rodině měla už před dvěma roky. Podle serveru tvn24.pl policii zalarmovala škola. Matka ale nechtěla nařčení potvrdit.

Polský soud v roce 2010 poslal na 12 let do vězení muže, který léta znásilňoval svou dceru a zplodil s ní dvě děti. Místní média ho označovala za "polského Fritzla".

Rakušan Josef Fritzl věznil 24 let ve sklepení svého domu dceru, se kterou měl sedm dětí. Soud ho poslal na doživotí za mříže.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: incest, Josef Fritzl

Video