Diskuze

Boeing před pádem letěl příliš pomalu. Jednu z obětí přejeli záchranáři

Sobotní havárii letadla s 307 lidmi na palubě na letišti v San Francisku asi způsobila chyba pilotů. Ti podle amerických vyšetřovatelů letěli při přistání se svým Boeingem 777 příliš nízko a příliš pomalu a snažili se to napravit až po varování od řídicí věže. Nehoda má zatím dvě oběti. Vyšetřovatelé nevyloučili, že smrt jedné z nich mohlo zapříčinit přijíždějící vozidlo záchranářů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela dobry rozbor je na http://www.avherald.com, ja si musim pockat az mi na stole pristane Report from FAA a potom to doufam s Panem Novakem probereme.

0 0
možnosti

Dobrý server, díky za odkaz. Jinak ono v přistávací konfiguraci letět jen na 50% výkonu motorů mi jako laikovi přijde strašně málo. Co si tak hraji, tak to chce minimálně 75% jinak to na plných klapkách a s plným letadlem této velikosti prostě nejde udržet a jde to dolů...

0 0
možnosti

je to otřesný, když ta dívka mohla žít a zajeli ji ti, co ji měli zachránit.. :-/

0 1
možnosti

najcudnejsie je, ze ti piloti podla hlasoveho zapisovaca vobec nevypadali vystresovani... praveze sa nic nedialo.. lietadlo bolo nakonfigurovane na pristanie... ziadny problem..az do tych 7 sekund pred narazom... preto to vyzera akoby obaja vypli...po 10 hod lete..

0 0
možnosti

Bohužel, je to úplně zbytečná nehoda...

1 0
možnosti

Antonin Blazek:

jeste porad tvrdis o A380 "Ale ten moc nelita. Spise sedi na letisti, protoze je prodelecny a neda se naplnit lidmi.....:-P" ?

http://plzen.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A130703_085532_plzen-zpravy_pp

;-);-D

0 0
možnosti

pro ty, co neradi iDnes styl a radeji surova data...

http://avherald.com/h?article=464ef64f&opt=0

2 1
možnosti
Foto

Je to podivné, vždyť piloti hlásí věži a věž je měla mít i na vizuální kontakt, mimo vše ostatní. V tom teda nebude lítat jen pilot. A podle druhého videa z lodi nebo z druhého břehu to vypadá úděsně. Zázrakem je každý zachráněný život, skutečně.

0 0
možnosti

ale bude v tom lítat jen pilot. to, že pilot má správnou výšku a rychlost je jen a jen a pouze a výhradně odpovědnost velitele letadla.

1 0
možnosti
Foto

Kdo u letadla ten chaos organizoval, když cestující prý nepanikařili a vypadli fofrem ven? Asi to chce secvičit nejen piloty, ale i letištní perzonál včetně záchranářů. Brrrr.

1 1
možnosti

Tady je video z druhého břehu zálivu (celý přistání)

http://www.youtube.com/watch?v=L5feUIgADT8

2 0
možnosti

To je k naštvání. Dostat se z letadla a být přejet záchranáři.

4 0
možnosti