(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Petr Topič, MAFRA

Při srážce dvou českých vozů u Norimberka zemřela žena

  • 1
Při srážce českého vozu s nákladním autem na dálnici u Norimberka zemřela ve středu odpoledne žena. Vážné zranění utrpěli čtyři lidé, včetně dvou dětí. Informoval o tom bavorský rozhlas s odvoláním na místní policii. Podle ní pochází mrtvá žena i rodina, která cestovala v osobním autě, ze Slovenska.

Policie uvedla, že nehoda se stala krátce před třetí hodinou. Volvo s českou poznávací značkou zatím z neznámých příčin narazilo zezadu do nákladního vozu a poté do středových svodidel. Žena zemřela na místě, dvě děti a řidič s manželkou byli dopraveni do nemocnice s těžkými zraněními.

Server bavorského rozhlasu uvedl s odvoláním na policii, že v osobním autě s českou poznávací zřejmě jela slovenská rodina, a že i nákladní vůz byl český. Místo nehody bylo několik hodin uzavřeno.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video