Diskuze

Netanjahu jede do Evropy. Mluvit se bude hlavně o osadách

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu chce obnovit mírové rozhovory s Palestinci. Doufá, že začnou do dvou měsíců, uvedla agentura Reuters krátce před cestou předsedy izraelské vlády do Evropy. Netanjahu se během čtyř dnů setká s britským ministerským předsedou, německou kancléřkou a americkým zvláštním vyslancem pro Blízký východ.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

Pilat

24. 8. 2009 23:10
toho zlocince by meli hned zatknout

;-D

0 0
možnosti
M

Mivyk

24. 8. 2009 18:03
Nelegální osady

jsou proti právu. Jak si to mohli dovolit?

Každý musí ctít dohody a zákone. Ne si je vynucovat zbraněmi a zastrašováním a pak jít orodovat za západními velmocemi. Ti jsou prý znepokojeni, ale zdá se mi, že se tak vyjadřují, jak se říká - Vlk se nažere a koza zůstane celá.

Prostě se nevyřeší nic, dokud ostatní státy neuvalí na Izrael embargo a ty nejmocnější jej přestanou zásobovat zbraněmi, když ví, čeho je Izrael schopen.

Opět mediální mystifikace a la iDnes.

0 0
možnosti
P

Pilát

25. 8. 2009 11:11
Re: Nelegální osady

Ruzene, ja se z tebe smichy neudrzim  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

raminako

24. 8. 2009 15:56
Šiml a Lippstein - ztratil se jim kamarád Mojše

- píšou to v černý kronice!Maj dát vědět Ševčíkový z vobce,numero 739 344 121!Ale je mi divný,že na vobci nevědí,že je Lippstein (marekW777) u nich ve Lvově,dyk vo tom si štěbětaj ptáci ve větvích,že když Mojše Chen řekne,že jede do Říma,tak jede určitě k Lippsteinovi do Lvova a aby tam chyběl Šiml,to není možný.A že prej nemá peníze - cha,cha - a von je někdy jako měl?Dyk je stejný chucpe jako ty dva se kterejma se v tom Lvově slejzá!;-D

0 0
možnosti