Diskuze

Orbán tleská nacistickému pilotovi, snaží se vymazat temnou minulost země

V Budapešti o víkendu pohřbili s poctami maďarského stíhacího pilota, jenž za druhé světové války bojoval pod velením nacistického Německa a podílel se na sestřelení mnoha sovětských a amerických letadel. Maďarský premiér Viktor Orbán pilota označil za hrdinu národa. Podle odborníků jde o další z Orbánových pokusů o rehabilitaci pohnuté historie země za diktatury.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Hodně špatný článek. Autor/autoři styďte se.

0 0
možnosti
JM

J56a83n 45M80o20l73n57á66r

28. 1. 2021 14:54

Tak ted z toho mají kremlole popletenou hlavu, zda maji fandit Orbanovi, který tleskal nackovi co sestřelil sovětská letadla ;-D

0 5
možnosti
JJ

Odsuzujeme Madarsko, že Orbán oslavuje nacistického pilota a u nás oslavuje, že Herman a KDU podporuje nacistického aktivistu Henleina na každém sudetoněmeckém strazu.

0 1
možnosti
AF

A49l25e37š 68F27r81ý43b27a

28. 1. 2021 11:11

Ano to je hloupé.

0 1
možnosti
KH

článek je naprostý blábol, ideově levicového sluníčka.....;-D;-D;-D

5 8
možnosti
MZ

Mládežnící z FF UK už jistě smolí další článek o škodlivosti segedínského guláše.

4 6
možnosti
DN

V Anglii zase uznávají jako hrdinu Churchila, který páchal hrůzné válečné zločiny na blízkém východě dnes zakázanými prostředky jako třeba plyn, chemické zbraně atd.

2 4
možnosti
BZ

V Bengálsku nechal Churchill vyhladovět obyvatele, díky čemuž během jednoho roku zahynulo na hladomor na 7 milionů lidí. Dodnes Bengálci marně požadují mezinárodní společenství o uznání genocidy.

0 0
možnosti
Foto

Je to dost podobné, jako kdyby současná německá vláda začala vychvalovat Rudela a Angela položila k jeho hrobu květiny. Nepochybně se jednalo o schopné jedince a zaslouží si je připomínat kolektivně, jako oběti války, dělat z nich národní hrdiny by ale bylo dosti nevhodné.

0 0
možnosti
OU
JV

Oni nikdy moc se Slovanama ....

3 0
možnosti

Přečtu nadpis a vím kdo to napsal. dtt;-€

7 4
možnosti
JV

A? To jako že to je vymyšlené?

4 0
možnosti
Foto

Vojensky letec je letec. Je to vojak. Je jedine spravne, ho stejne jako vsechny vojaky (narozdil treba od clenu SS nebo StB) nezavirat a nepronasledovat.

Oslavovat jejich cinnost muze ale jen nemoralni zvrhlik. Rv

5 0
možnosti