Diskuze

Berlín odmítá zesílené hraniční kontroly, kritizují vládu německé deníky

Zatímco vláda německého kancléře Olafa Scholze se důležitému tématu migrace na skončeném výjezdním zasedání nevěnovala, rozhodlo se Sasko jednat na vlastní pěst. Tak deník Münchner Merkur komentuje zesílené namátkové kontroly, které saská zemská policie od středy provádí na hranici s Polskem a z části na pomezí s Českou republikou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Vítači v redakcích otočili kormidlo? Ať si zapátrají ve vlastním archivu do roku 2015, jak se vyjadřovali k ilegální migraci.

9 0
možnosti
LP

Nejen oni. Vůbec by bylo fajn teď začít vytahovat výroky kdekoho z té doby typu "och, prosím, co nejvíc islámu v Evropě". Stačí vidět i tehdejší místní blogy.

1 0
možnosti
LP

Socialistický Berlín především doufá v maximální příval migrantů, aby mohl pro své budoucí voliče znárodnit další byty a říkat tomu "krize bydlení" (za kterou prý mohou developeři a zlí majitelé kulaci).

4 0
možnosti
Foto

J61i89r50k11a 35H50o31n89c16ů

31. 8. 2023 11:44

Wir schaffen das.. nebo už ne?

7 0
možnosti
JZ

J33o36s27e63f 36Z50e10m56a14n

31. 8. 2023 21:20

"Už" pochopili, že vítání plaváčků se jim moc nepovedlo. Sice ještě dělají ramena a snaží se neztratit tvář, ale sami vědí, že to po ... Spolu s green dealem je to nyní největší hrozba pro konkurenceschopnost Evropy na mnoho let dopředu i kdyby obojí ihned skončilo. Zbytek světa samozřejmě uvolněné místo na špici s radostí okamžitě zaplní.

1 0
možnosti
LP

Jj. Pan premiér by měl začít tlačit na státy na Jihu! A na své pirátky a piráty?! Kdo se do Evropy nedostane, nemůže překročit hranice mezi Českem a Německem, ni?

12 1
možnosti
TB

Tak to je OMYL! Pan premiér by měl tlačit hlavně v Bruselu!V Itálii Meloni dělá co může,ale celá ta levicová pakáž (neziskovky, napojené na peníze z Bruselu) jí hází klacky pod nohy! Vzpomeňte si na Salviniho : zkusil je zastavit a už čtyři roky ho tahají po soudech! Vzpomeňme si voleb kdo je kdo!

9 0
možnosti