Diskuze

Německo se nevzdává vztahů s Čínou, sblížení chystá před důležitým summitem

První návštěva německého kancléře Olafa Scholze v Číně se odehrála koncem minulého roku, nedávno rozvířila vody německo-čínských vztahů pekingská cesta ministryně zahraničí Annaleny Baerbockové. Zdálo by se, že Čína je přinejmenším ohledně osobních státních návštěv prozatím „vyřízená“. Nyní už ovšem Německo plánuje další setkání, a to nic menšího než společné konzultace ministrů a předsedů obou vlád.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Co na to sebestředná a povýšenecká Pekarová, co na to říká tchajvanec Vystrčil? Vždyť velkohubý Olaf z nich dělá doslova a do písmene šašky.;-D;-D;-D

0 2
možnosti
LS

Aneb názorný příklad "jednoty" evr. států pro ty mimoně, kteří tu blouzní o federaci, která všechny problémy vyřeší a udělá z EU světovou velmocí. Ani náhodou, bylo by to přesně naopak.;-O

2 1
možnosti
RK

Němci si rádi hrají s hady. Úplně vidím karikaturu, jak zaklínač hadů v německých barvách hraje na píšťalu kobře v ruských barvách, která ho v následujícím obrázku uštkne do zadku. Uspávač se naštve, usekne si kus zadku, a jakmile se vzpamatuje, vyhodí kobru v ruských barvách a přinese si kobru v čínských barvách. Tak snad jim o půjde tentokrát půjde líp. ;-D

1 0
možnosti
LP

Dezoláti a chcimírové.;-ORv

1 0
možnosti
RD

Cina se stala ekonomicko a ted uz vojensko mocnosto, jen diky hloposti zapadniho sveta, kdy se vyroby, technologie a pod., co zapadni svet vymyslal desetileti, presunuli a prodali do Ciny. Zapadni svet a hlavne Evropa (Americani si to mozna zacinajo uvedomovat) de do kopru a takovyto rozhodnutijako nemci to jen urychlujo ten pad.

3 1
možnosti
MZ

S Ruskem se nepoučili, tak budou stejnou chybu opakovat s Čínou.

6 0
možnosti
RM

A kdy se Němci ze svých chyb poučili?

4 0
možnosti
Foto

📢🪁Němci a Evropané obecně, evidentně nemají nastudováno o Číně to co paní Pekarová, Lipavský a pan Vystrčil.⛩️🎠 Je namístě uspořádat k tématu seminář v Bruselu pod vedením zmíněné trojice.

5 1
možnosti
JT

J41i14r10i 62T14o26m96a90s

27. 4. 2023 7:27

Němci a Evropané za 20 let odevzdali Číně technologické znalosti, co budovaly 3-4 generace.

7 0
možnosti
SZ

Strýček Sam to tak nenechá a zakročí. Tak jako v případě Nord Stream.

3 4
možnosti
RD

Takze nemcori so rozhodnuti ze se podrobijo vine?

1 1
možnosti
RM

Protože Německo, Rusko a Čína byly vždy zastánci hierarchického řízení a nenávidí americký individualismus.

Čína je založená na konfucianismu, což je v podstatě v rámci rodiny řízení nejstarším a v rámci společnosti podřízení rodiny zájmům společnosti. V Rusku je vše tradičně podřízené carovi (tajemníkovi, prezidentovi) prostě gosudarovi. No a Němci mají své zvrácené kolektivistické teorie (marxismus, nacismus, multikulturalismus a ekofašismus), kde je společnost podřízena nějaké klice "geniálních", kteří určují co je správné.

A ve všech těchto systém je společnost podřízena vládcům absolutně "táhne se za jeden provaz" a kdo je proti je nepřítel. Proto budou mít Němci vždy k různým diktátorským režimům blízko.

4 1
možnosti
MV

Nutno dodat že neomarxistum se daří ten americký individualismus zevnitř slušně rozleptávat.

2 1
možnosti