Diskuze

AfD si začne dávat pozor na jazyk, aby setřásla kontrarozvědku

Alternativa pro Německo (AfD) chce zmírnit svůj tón vůči uprchlíkům a muslimům, aby se vyhnula možnému sledování civilní kontrarozvědkou. Podle vedení AfD by mohlo sledování odradit část voličů. Kontrarozvědka už nyní sleduje mládežnické organizace strany a některé její politiky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J86a52n 52M67a93c56k

20. 11. 2018 17:06

Hlavni je dat k tematu AfD fotku nekoho s vyholenou lebkou, aby si lide zakodovali v hlave ze AfD jsou nackove...

2 0
možnosti
EK

Sledování kontrarozvědkou v Německu a Rakousku bývá poměrně často zneužíváno. Mě takhle křivě obvinil při rozvodu manžel z toho, že jsem prý v přítomnosti jeho a jeho paní na hlídání dětí adorovala nacismus.

Napřed ke mně domů přišel jeden policista a vyslechl mě, potom si mě předvolala kontrarozvědka, kde mi ihned oznámili, že jsem byla obviněna ze zločinu, za který mi hrozí 2 let až doživotí. Nakonec si vynutili, abych jim ukázala svůj facebookový profil (pod pohrůžkou domovní prohlídky a zabavení mobilu a počítače). Během výslechu se mě ptali i na věci, do kterých jim nic není, včetně toho, koho volím, jaké mám politické a náboženské názory, s kým se stýkám a podobně.

Měla jsem štěstí, uvěřili mi a za pár hodin bylo po všem.

0 0
možnosti
MK

Tady také nejde to co si myslíte napsat. Kontrarozvědku na Vás nepošlou ale cenzura funguje mnohdy lépe než za "komára".

0 0
možnosti
MH

Německá demokracie v praxi... očernit, onálepkovat, poštvat na opozici radikální antifašistické bojůvky a nasadit na ně kontrarozvědku. Až ze z té xenofobní, nacionalistické "menšiny" zrodí nějaký nový Hitler, který to vezme do rukou, budou se Němci a pak i zbytek Evropy moc divit. A upřímně řečeno, dočkat se téhle německé důkladnosti fakt nechci.

0 1
možnosti
OP

AfD se kultivuje, tak honem na ně naplivat Rv

1 1
možnosti
IV

I48v52a36n 15V91a70š39e38k

20. 11. 2018 9:56

Kriminalizace poltických odpůrců...Němcům chybí zkušenost.Tak nevidí.

0 1
možnosti
AE

Až budou mít v Německu demokracii, budou mít i svobodu slova a AfD si bude moci říkat, co si myslí.

3 1
možnosti
PS

Možná by Merkelová mohla nasadit agenty provokatéry. Teď když si AfD bude dávat pozor tak šikovný agent může vyprovokovat slabší aby říkali co si myslí. Což by v normálním státe se svobodou slova nebyl problém, ale Německo to je jiná káva.

1 1
možnosti
JS

J35a41n 30S29o77u87č44e10k

20. 11. 2018 6:51

Návod jak zničit opozici. Nasadit na ní kontrarozvědku. Před tím ji samozřejmě, za pomoci médií, nařknout z xenofobie a nacionalismu a dát jim nálepku rasistů a nacistů. Realita Německa a potažmo celé EU. Zřejmě to jsou ty evropské hodnoty.

8 2
možnosti
Foto

aneb vítejte v demokracii upgrade 2

6 0
možnosti