Diskuze

Další, prosím. Na povolení přistát čeká u Itálie nová loď s 54 migranty

U italských teritoriálních vod čeká na povolení přistát na ostrově Lampedusa další loď nevládních organizací, která ve čtvrtek ve Středozemním moři zachránila 54 migrantů. Také tomuto plavidlu úřady zakázaly vplout do italských teritoriálních vod, informovala v pátek média.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

;-);-);-);-)Se sladkým úsměvem na tváři se už nemůže dočkat vysněného cíle

2 0
možnosti
PB

Zde se psalo, že cena je 3000 v tvrdé měně na hlavu. Opakovaně mě nejde do hlavy, kde tak vysokou částku tolik chudých afričanů a asiatů bere.

1 0
možnosti
MG

Je to hnusný, ale já bych tyhle "záchranářské" lodě prostě potopil. Nabral u Libie? Tak co sakra převádí do Itálie? Jednalo se o záchranu? Tak dopr. vysadím zase v Libii. Ne, trest smti zavést a tyhle dopročiné neziskové organizace nebo co to je za zvěrstvo okamžitě zakázat a sebrat finance! Přiblbej "humanista/záchranář/pašerák/zloděj" nemůže diktovat zemím co mají a co nemají dělat. Stát rozhodl. Ke dnu s něma... a pak zachránit, a i s původní posádkou odvézt za lepším do Libie! Už mě to štve....

2 0
možnosti
PB

Bylo by zapotřebí, aby lodě Italské armády brázdily mezinárodní vody v blízkosti vod Libye a pečlivě sledovaly dění. Jakmile by překročila pašerácká "humanitární" loď tyto hranice, mělo by dojít k zásadnímu tj. nedovolit jí přiblížit se k Itálii.

0 0
možnosti
RS

Nemci vyvolali 2 svetove valky a ted tohle. To je proklety narod.

6 2
možnosti
PN

Barbarům se Evropa musí bránit! Pokud chce někdo zachraňovat lidi na moři, měl by je vrátit tam, odkud vyplul! To je jasná logika. Vše ostatní je podpora nelegální migrace a tudíž trestný čin!

2 0
možnosti

Docela mi to připomíná jistou skupinu lidí, kteří vybydleli dům a šli jinam. Když se to udělá v národním měřítku, říká se tomuto druhu lidí uprchlík. Je to jako v písničce od Kabátů... '...A až tu malou zemi celou rozkradem, tak se vrátím ve svý rodný Colorado a o tý zlatý žíle řeknu doma všem...'.

6 0
možnosti
MK

Nějak jsem nezaznamenal, že by alespoň jednoho kapitána těchto plavidel, odsoudili za pašování lidí, skutečně zavřeli a loď zabavili. Dokud se to nezačne dít tak to nepřestane.

8 0
možnosti
MV

U Tuniska se skutečně topí migranti,ale neziskovky si v klidu migranty překládají z jedné lodi na druhou!

0 0
možnosti
MV

Na obr.1 mají na lodi zajímavou adresu....https://www.azzurrocharter.com/;-D

0 0
možnosti