Diskuze

Indián lovil mimo sezónu, dostal trest. Zastal se ho Nejvyšší soud USA

Clayvin Herrera v roce 2014 zveřejnil na internetu fotky z honu, kterého se zúčastnil na jihu Montany, a během nějž lovci zabili několik jelenů wapiti. Úřady mu uložily pokutu za lov mimo sezonu, a když se obrátil na soud, dostal roční podmíněný trest vězení. Člena kmene Vraních indiánů se však nyní zastal Nejvyšší soud USA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Herrera, patrně Španěl, Mexičan, apod. To k odvolávání se ke smlouvě s Vraními indiány přímo sedí. Ti navíc lovili kvůli jídlu a ne pro zábavu.

0 0
možnosti
RO

R72o85m48a54n 95O57l80á52c17h

21. 5. 2019 10:57

Když se zvíře řítí přímo na člověka, má ten právo bránit svůj život v libovolném ročním období: https://vimeo.com/150526951

0 0
možnosti
FP

Zaujímavé problémy majú v tej Amerike...

A zaujímavé by bolo, ako sa vlastne preukazuje príslušnosť k Vraním indiánom. A čo ostaní "lovci" - sú to všetko Indiáni?

0 0
možnosti
Foto

Steinbeck krásně popisuje v Toulkách s Charliem, jak se vždycky na podzim všichni Amíci zblázněj, navlečou se do loveckýho, vyhrnou se do lesů a střílejí po všem, co se hejbá. Má tam historku o farmářovi, kterej na krávu napsal z obou stran velkými písmeny KRÁVA a stejně mu ji zastřelili.;-)

1 0
možnosti
PR

Tak ted uz vim jak je to u Vranich Indianu a ted co v Kotehulkach??Nekdo za ty spravy plati??

0 1
možnosti
GK

ma smulu ze se mu tam nastehovala bila vypelichana opice z Evropy. Invazni druhy je vzdy svynstvo.

0 1
možnosti
FP

Podľa mena aj on je inváznym druhom...

0 1
možnosti
Foto

Hm, my máme u nás s myslivcema jiný potíže, ale obecně vzato jsou nima asi potíže všude. Lov jako "sport" by se neměl provozovat vůbec, zvlášť v zemích, kde si pro maso může každej skočit do sámošky. Zabíjet zvířata kvůli jídlu, no dobře, ale ne kvůli tomu, aby se člověk moh vyfotit s trofejí.

2 0
možnosti
VM

Doufám, že na nás budou noví vládci Evropy také tak hodní .. :-P

0 1
možnosti
MS

Ta ilustrační fotka - ta je opravdu "ilustrašná". Spíš tam měli dát kravaťáka s posledním modelem kulovnice od Viggo Olssona. Takoví lidé (s indiánským "původem") mají tu drzost lovit zvěř mimo povolené území, mimo povolené termíny, mimo úplně všechno, a odvolávají se na "práva předků".

OK, tak když to právo platí, tak pěkně luk a šípy, (foťák, navigačku, IR dalekohled, a ostatní netradiční pomůcky si nechej v kufru Audiny), kudlu za pásek a vyraž. A co zabiješ, všechno pěkně sníš!

Skutečně si někdo myslí, že to byl pomalovaný rudoch v bederní roušce?

2 1
možnosti
DA

Takto dopadne původní obyvatelstvo, když se nebrání "uprchlické krizi". je to memento i pro současnou Evropu.

0 0
možnosti
JP

ta ilustracna fotka je fakt 'ilustracna' ;-D

2 0
možnosti