Diskuze

Chorvatsko chce v létě otevřít hranice, omezí počet lidí na plážích

Chorvatský premiér nedávno oznámil, že země je připravená otevřít hranice občanům některých států Evropské unie, kteří tu budou chtít trávit letní dovolenou. Zatímco místní hoteliéři už zvažují řadu opatření, jako je zrušení švédských stolů, odbavení hostů na pokojích, či nabídku dezinfekčních prostředků, chorvatští epidemiologové zatím myšlence turistických koridorů nejsou zcela naklonění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P61e30t83r 75M32e88z95n37í90k

10. 5. 2020 21:17

do vody jde číslo 56.... Připraví se číslo 57....

0 0
možnosti
IM

nenasytní Chorvati - ať si vyzkouší jednu sezónu bez turistů - to budou valit bulvy

2 0
možnosti
GK

Tak Chorvatsko uz na vikend castecne otevrelo hranice. Obcane EU kteri tam maji nemovitost nebo lod muzou do Chorvatska prijet a nepotrebuji k tomu zadne overeni o zdravi (test na coronu) a ani nemusi po prijezdu do karanteny.

0 0
možnosti
GK

Chorvatsko by chtelo po Nemecku aby udelalo leteckej most do Zadaru, Splitu, Puli a Rijeky kam to bezne v sezone lita. Nepredstavitelny. viz odkaz:

https://www.welt.de/politik/ausland/plus207565641/Tourismus-Kroatiens-Luftbruecke-fuer-deutsche-Urlauber.html

Nemecko uz se pripravuje, jak nastinil ministr zahranici Keiko Maas, ze letos lidi budou dovolenkovat maximalne doma ve svy zemi. Kurze v Rakousku to taky driv ci pozdeji dozene. Placat neco o korydorech na silnicich kde by bylo v pohybu statisice lidi je taky blbost, kdo by to uhlidal. Vsude kontroly a tim padem hodinovy zacpy, etc.

V Evrope nemame disciplinu jak asiati a bez toho by jsme tu meli druhou vlnu jak vystrizenou.

1 0
možnosti
LC

Takováhle dovolená u moře, to je můj sen. A budou i internetové pořadníky na pláž, nebo v tom bude chaos a kdo dřív přijde ten dřív mele?

5 0
možnosti
PK

Ne, ne, přístup na pláž bude za příplatek, stejně jako doposud okno na stranu k moři nebo bez do dvora ;-D

0 0
možnosti
LK

Německo se již teď systematicky připravuje na druhou vlnu pandemie .. a většině našich spoluobčanů leží na srdci cachtání se u Jadranu , tož asi takhle.

2 0
možnosti
EK

to ze sa pripravuju na druhu vlnu, neznamena, ze ta druha vlna pride a ze bude znova ziadat lockdown. ten sme si zazili preto, lebo krajiny neboli pripravene

0 0
možnosti
PS

P89e78t15r 68S71i64m11a

28. 4. 2020 22:31

Tohle brzdi vzduch..Letos by meli lidi sedet doma na zadeli..Jak vubec o necem takovem mohou jen uvazovat..Zrejme jim nestaci Italie -Belgie-Spanelsko -Francie ..Kdo ma porad potrebu takovy nesmysl tlacit ..? 2 mesice se budou lidi radovat a dalsich pul roku sedet stejne doma na sedince ..A penize co ziskaji turismem pujdou do nemocnic a podpor podnikani ..zastavi se opet vse a mnohem dele nez ted ..Mysleni nekterych proste nechapu ..Tohle je jen takova malicka ukazka co tenhle ekl umi a vsichni tanci ...blboni ..Oni si snad doopravdy mysli ze se vse navrati ke staremu zpusobu cestovani -turismu a volnosti ..samozrejme ze ne !!jen je treba jeste prodelat 2 vlnu ..pak jim to snad konecne dojde ..nic nebude jako driv ..Proste staty se budou chranit -maximalne spolu obchodovat a turismus a cestovani bude mnohem a mnohem drazsi sranda nez doted ..Proste zase bude jen neco pro bohate a neco pro mene movite ..

5 5
možnosti
KM

bubububu - Covid je nafouklá bublina,která už splaskává do konce roku je tu normální stav ty vlno;-D

2 7
možnosti

Před dvěma lety jsme dali šestidenní Tour de Česká republika (636 km), a vypadá to, že to letos zopakujeme.

0 0
možnosti
PP

A to je podla Vas dovolenka ked toto vse musite strpiet?

3 0
možnosti
MV

my ostavame tento rok doma na Slovensku a odporucam to kazdemu

6 0
možnosti
JK

Tak na Slovensko bych samozřejmě ráda jela, pokud mi vyjde čas a pokud Slováci povolí.

2 0
možnosti
TD

T89o86m 67D93v35o40r14a50k

28. 4. 2020 19:56

Ma duvera v ceske zdravotnictvi velmi vyrazne prekonava jakoukoliv zemi na svete. Takze si to uzijeme v CR:-)

5 0
možnosti