Diskuze

KOMENTÁŘ: Marný hon na Trumpa? Silnější soupeře má ve vlastní straně

Na první pohled to vypadá jako zbytečnost, za niž jednotliví kandidáti vyhodí miliony dolarů. Řeč je o amerických primárkách, které se spustí v lednu a mají určit kandidáta demokratů a republikánů do podzimních voleb prezidenta. píše editor MF DNES Kamil Struha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro Ameriku nemuze byt lepsi kandidat nez Trump. Drzim mu vsech 20. Bohuzel ho podkopavaji skoro na vsech stranach. Snad nikdo by nevydrzel to co on. Tolik lzi a spiny na jeho hlavu se sneslo. Tak snad to vse vydrzi.

10 12
možnosti
Foto

J21i61r93i 20B27i83l72i34n11a

26. 12. 2023 21:27

Jen jestli si pani Brachova tu spinu nesnesl na hlavu sam vas hrdina.

I kdybychom zapomneli na vsechny ty hruzy kterych se dopustil behem sveho povedeneho prezidentovani, tak to jak se zachoval po sve volebni porazce je zdaleka nejvetsi ostuda v historii Spojenych statu.

10 6
možnosti

Nechápu jak Trumpa někdo může volit. Taková špína a ostuda Republikánské strany společně s těmi jeho nohsledy z Freedom Caucus.

Ne že by Biden byl zázrak. Ale stokrát lepší než tenhle cvok, co minimálně vědomě zavřel oči nad tím co se stalo v Kapitolu. Má sedět a ne kandidovat

16 25
možnosti
Foto

No to je prispevek diskutujiciho, ktery malo vi o cloveku, kteremu nesaha ani pod podrazky bot (porekadlo “Pod kotniky” nevystihuje skutek”) Staci si precist jeho history a nespolehat na levicovou demagogii. To co chtel a bylo otoceno a prevraceno soucasnou vladnouci klikou, kde neschopny prezident Biden hraje pouze vrchniho podepisovace, se projevilo a projevuje az ted. V okamziku kdy US ztratilo svetovovy respekt, kazda zeme vyuziva teto prilezitosti at jsou to rusaci ci cinani nebo arabske staty vsichni vidi svoji prilezitost. Je snad jasne, pokud tento budizknicemu prezident US bude klikou (vcetne US union a o politiku se nezajimajici ci volici se svym ego) znovuzvolen, potom nas ocekava WW3 jako vyvrcholeni soucasneho mezinarodniho napeti. Jenom jako mala poznamka k Trump, distal Daren 1mil$, prosel 2000 soudu ne vsechny vyhral, vlastni velke mnozstvi property jak v USA tak po celem svete, proto je uznavan oproti zkorumpovanemu budizknicemu Biden a spol vcetne syna Hunter a jejich mechtle pechtle s Ukrajinou a ted s Cinou na ukor vlastnich obcanu US.

7 9
možnosti