Diskuze

Ať odejde do státu, kde mu bude dobře, zaútočil soudce na prezidenta Kisku

Slovenský prezident Andrej Kiska v pátek prohrál prvoinstanční soud o vlastnictví pozemku. Soudce, který případ rozhodoval, po vynesení verdiktu na prezidenta zaútočil slovy, že Kiska by se měl vzdát funkce, opustit politiku a vystěhovat se ze Slovenska. Výrok vyvolal velkou pozornost a spekulace o nestrannosti procesu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Ešte raz. Vy ktorí sa chcete vyjadrovať k tejto záležitosti, čerpajte podklady zo širokého spektra slovenských médii či sú na tej alebo onej strane. iDnes rozhodne nepatrí k demokratickým a nezávislým médiam.

Z tohoto dôvodu sa zúčastňujem v diskúsiach i ich článkom.:-P

0 0
možnosti
HB

H37o70r48s84t 36B66r15a96u64n

27. 10. 2018 10:46

To je tedy prezident!

Morální dno.

3 6
možnosti
DK

Hm. Braun je expert na slovenskou morálku.

4 0
možnosti
PP

Skutočne, sudca na pohladanie. Súdený za prechovávanie 18 skladačiek kokaínu a nelegálneho držania krátkej gulovej zbrane.

https://www.pluska.sk/plus-7-dni/z-domova/kokainovy-sudca-bude-chovat-kone.html

4 0
možnosti
RP

Tendenční článek postkomunistických zfanatizovaných gaunerů pošpinit slovenského prezidenta....a extrémistická sebranka si na tom ohřívá svojí polívčičku, ačkoli to jsou opět překrucovaná fakta... Starého psa novým kouskům nenaučíš, speciálně ty, co mají na starosti vymývání hlav a šíření polopravd.

Auta jsou na benzín a naftu

Ženy na lásku

A hlupáci na jakoukoliv lidskou zlobu, i když bude vyvolána falešně a uměle kvůli své „svaté” nedotčené sebe-spravedlnosti.

8 5
možnosti
IH

I47v62a13n 33H57o78l97a82s

27. 10. 2018 10:26

Pardon, mělo být plus.

2 1
možnosti
TK

Klasický zfušovaný iDnes článek na příliš závažné téma minulosti slovenského prezidenta. Absolutně chybí detaily původní kauzy, nebo odkaz na relevantní článek. Přitom je opravdu mnohem závažnější problém, co je svaté sluníčko Kiska vlastně zač, než úlet nějakého soudce. :-P

A uvědomuje si toci souce, když takto zajistil, aby kauza nezapadla.

2 8
možnosti
VF

Soudce si nevhodně "ulevil".

5 0
možnosti
PK

Podle informací uvedených v článku (pokud jsou pravdivé) mi vyplývá, že soudce nepochybuje o tom, že Kiska byl umýslným podílníkem na podvodu s pozemky. O Kiskovi jsem měl ideály a nikdy bych to do něj neřekl, ale pokud je to opravdu pravda a soudce nemá pochybnosti o případu, pak naprosto chápu soudcovo vyjádření.

7 6
možnosti