Diskuze

Kim byl za hvězdu, Trump přikyvoval. V KLDR natočili film o summitu

Severokorejská propaganda neváhala po singapurském summitu ani minutu a o setkání Donalda Trumpa a Kim Čong-una natočila propagandistický dokument. Severokorejského lídra vykreslila jako hlavní hvězdu setkání, zatímco americký prezident podle filmu většinu času jen poslouchal a souhlasně přikyvoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J61a43n 23K44r21á90t29k83ý

19. 6. 2018 11:27

Je to stejná propaganda, kterou ukazuje ČT24 ve svých zprávách při průjezdu amerických vojáků Českem. Nadšené vítání, mávání americkými vlajkami, ale o milionech ostatních, kteří jsou zděšeni další eskalací napětí při tzv. ochraně pobaltských států "před ruskou agresí" ani slovo.

Rusové by museli být padlí na hlavu, kdyby napadli stát, který je v NATO. Umí číst a ví velmi dobře, že by tím rozpoutali III. světovou...[>-]

Stejnou propagandu dělá KLDR!

1 5
možnosti
PM

To bych chtěl vidět se zapáleným dabingem soudružky Semelové. :-D

Bylo přece jasné, že to tak dopadne. Vzpomeňme si třeba na Reykjavík 1986 a jeho prezentaci u nás.

1 0
možnosti
RD

protože v jejím čele stojí vynikající, celosvětově uznávaný vůdce,“

zdroj: idnes.cz

Jedine kdo ho uznava je momentalne jen Trump, z keryho ten diktatorske vrah udelal komparz do svojeho oslavujiciho ulhanyho filmu, kam potreboval nakyho mene chapavyho statnika!

1 0
možnosti
PJ

OK zaciatok a koniec je teatralny, ale nadpis clanku je silno zavadzajuci, skoro ako nejake medium siriaceie prokremelsku propagandu :-PRvRv

2 2
možnosti

Film jsem videl cely, ale ze by se tam Trump plazil? Pan autor by mel zmenit redakci. Blesk by mi sedel lepe.

3 2
možnosti
JK

Vy jste rozuměl komplet celému komentáři?

Já ne....občas mi něco uniklo.

Vlastně jsem nerozuměla ani zbla. ;-D

1 0
možnosti
JK

Doufám, že členové severokorejského "zahraničního zájezdu" si za domácí úkol dopsali veškeré dění do notýsků aspoň zpětně!

1 0
možnosti
JB

Je nutné impíčnout Trumpa, než nám začne zavádět na světě mír.

1 1
možnosti
Foto

Zavadet mir. Asi tak, jako dva velice podobni egoiste Dolfik s Josifem Vysarionovicem. Ti se taky napred milovali. A jak! V

2 1
možnosti
ID

Video je super propaganda, ale nikde tam nevidim, ze by se Donald tvaril ponizene nebo moc prikyvoval. To je spis propaganda autora clanku.

11 1
možnosti
Foto

Vzpominam si na zoufalstvi, ktere se vetsiny lidi zijicich v komunisticke diktature zmocnilo pokazde, kdyz zacal nejaky zapadni politik casto z neinformovanosti (ale vetsinou z pitomosti) ospravedlnovat zlociny komunismu a tvrdit, ze to tam neni zase tak spatny a ze si lide nestezuji.

Jak asi ted musi byt severokorejcum kdyz vidi, jak se pred jejich diktatorem americky prezident plazi jako cerv, tvrdi svetu ze Kima lide miluji, ze on miluje je a kdyz dokonce mluvi o tom, ze neusiluje o zmenu rezimu a ze diktatorovi zajisti ochranu.

Je me vazeni z toho americkeho slabocha s odpustenim na bliti.:-/

4 6
možnosti
ID

Vsimla jsem si, ze z te hystericke nenavisti mate problemy se zlucnikem. Ja taky nemam Trumpa moc rada, ale vy tim primo zijete a hynete. Tak jo, jdete tu zluc vyblejt.

4 4
možnosti
AU

Je hrozně zoufale číst znevažující komentáře občanů ČR, kdy jsme byli hodně zkoušení . A znevažovat takové setkání a je jedno zda je to divadlo , které organizuje USA nebo Rusa či Čína.

1 1
možnosti
AU