Diskuze

Italská televize RAI zveřejnila záběry ze sledování novináře Kuciaka

Veřejnosti dosud neznámé fotografie ze sledování loni zavražděného slovenského novináře Jána Kuciaka zveřejnila v pátek večer italská veřejnoprávní stanice RAI 1. Pořídil je zřejmě bývalý šéf slovenské civilní kontrarozvědky Péter Tóth na objednávku podnikatele Mariana Kočnera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja som toho názoru, že keď niekoho polícia sleduje tak to má určité dôvody a nezáleží na tom či je to novinár či niekto iný. Ak je niekto novinár, to nikdy neznamená a ani v budúcnosti nesmie znamenať, že nemôže byť sledovaný ani preverovaný. Kuciak sa ako novinár, mohol stretať s rôznými osobami, o ktorých mala polícia záujem. A to nemuseli byť len osoby z politiky, ale tiež z hospodárskej, ale aj z kriminálnej oblasti.

Zábery zo sledovania sú takej nízkej kvality, povedal by som, že sú skorej vystrihané zo záberov bezpečnostných kamer, ktoré niekto nahral. Ak sa jedná o dobré známu kauzu, tak sa dajú aj výborne speňažiť.

Ak by sa jednelo o odborníka na sledovanie, tak by zábery rozhodne museli byť podstatne kvalitnejšie, lebo v takýchto prípadoch sú veľmi dôležité drobné detaily, ktoré uvedené snímky nemôžu poskytnuť a pre sledovanie sú bezcenné. Na to, aby niekto sledoval kam chodí stačí ústne či písomné podanie. So presvedčený, že na týchto snímkoch niekto dobré zarobil.

0 0
možnosti

Slovensko to je ale mafialand. Ze to tam maji mafiani kompletne rozebrane jsem skysel od samotnych Slovaku.

0 0
možnosti
Foto

Veškeré věci kolem mladého Kuciaka jsou hodně rozporuplné, nejasné, máločím podložené, vlastně se neví skoro nic. Domněnky, úvahy, směry vyšetřování,.... nic, nic, nic. Samozřejmě možná vyšetřovatelé vědí víc, než se spekuluje v médiích, ale celá věc je krásným příkladem pro nejrůznější závěry diskutérů tady, včetně těch zhola imaginárních. Lze tady vůbec něčemu věřit, a tím nemyslím diskutéry, ale ofiko vyšetřování?

Nemůžu si pomoct, ale opět jen opakuji svoji názorovou verzi, že to souvisí s únosem Kováče mladšího do Rakouska. Možná je to špatný dojem, ale můj pocit to prostě a jednoduše je.

0 3
možnosti

Ty Slováci mají k tý mafii hodně blízko, jim to asi imponuje, už za Mečiara to bylo šílený Palemro. Bohužel si nenechali jednoho z největších gaunerů a nastrčili nám ho sem. Jenže ten se vyšetřovat nenechá :-/

1 1
možnosti

G51e69j86z41a 47B13a62d18o

2. 2. 2019 20:05

Kdo těmhle pohádkám pro veřejnost věří ať dá plus :) Myslim,že tady není ani promile pravdy...

1 2
možnosti

Dala jsem plus protože souhlasím. Je to nesmysl. Musela padnout vláda, ale jistě se neví nic...

0 1
možnosti

Lomikare, Lomikare, do roka a do dne zvu tě na Boží súd....!

R^

0 0
možnosti

Do objednávky vraždy bolo potrebné uviesť rodné číslo budúcej obete, na to je kolónka vo formulári pre objednávku.

7 1
možnosti

A povedali taliani kto ,kedy a ako vyhotovil tie fotky ??? Ono to vyzerá ako zabery z verejných kamier polície /mestskej/ štátna nemá vonku kamery, alebo to sú zábery z nejakých úradov, lebo ak niekto niekoho sleduje tak na to má istotne oveľa lepšie foťáky, ako to čo sa tu prezentuje, veď to vyzerá na zábery z mestských alebo priemyselných kamier a nie zo sledovačky !!!

4 2
možnosti

Z médií se dozvíte pouze to co se máte dozvědět.

0 0
možnosti

Zde vidíme k čemu a komu slouží a jsou podřízeny policie, justice a další státní orgány v sociálním státě.

4 1
možnosti

U nas Bures vymenil vsechny osoby v uzkem i sirokem okoli vysetrovatele jeho defraudaci prokazanych nezavislymi evropskymi organy.

6 6
možnosti