AR

Nic z toho by se nestalo, kdyby Palestinci neútočili na Izrael.

TK

Nebo kdyby si Izrael ochránil ten plot...

JN

tyhle kuchaři jsou prostě problém, nejdřív prigožin, teď zas tenhle, a u nás forejt dělá burgery v donaldovi, to neskončí dobře :-)

JP

Mezi tímto chlápkem a Prigožinem je přece jen podstatný rozdíl. Prigožin byl asi 9 let v base a měl chování ulice...

VZ

Těch mrtvých je mi líto, ale podle mého laického pohledu se takové věci ve válce stávají. Nelze kvůli tomu zpochybňovat profesionalitu izraelské armády, už proto, že to není zdaleka profesionální armáda. Je založena na branné povinnosti. Profesionálů je tam jen část. A je dobré, že se k tomu vyjadřuje bývalý Obamův poradce. Obama totiž v zahraniční politice podělal, co mohl.

MJ

Ať propustí rukojmí a můžou jednat o míru. Jo oni je umučili, znásilňovali, uvařili - no tak to mír nebude. Doufám, že ti civilisti budou tancovat radostí stejně jako když ti palestinští teroristi vraždili Izraelské civilisty.

LV

L21e45o30š 75V71a15c40e93k

4. 4. 2024 21:05

Všechno tohle Hamas chtěl, věděl že Izrael bude muset zaútočit. Izrael zase ví, že musí Hamas zničit, pokud ho teď nezničí, tak prohraje. Cizí humanitární pracovníci tam nemají co dělat a pokud už tam jsou tak na vlastní nebezpečí.

MV

Tak proc tam vsechny rovnou nenazenou do more, on si je sef (jeden ci druhej) nahore prebere ne?

PN

Předně se tam nemají vůbec motat. Neslyšel jsem, že by třeba za bojů o Stalingrad/ Remagen, po městě poletovali kuchaři s gulášem z neutrálního státu.

Foto

Americká zahraniční politika může být ovlivněna tím, do jaké restaurace chodí významní lidé na oběd? U Demokratů je možné všechno...

OS

To nejen Amerika. Ale tam je to pokrytectví hodně zjevné.

JP

Stačí když Hamás propustí zbývající rukojmí, do té doby se není o čem bavit. Holt chyby se ve válce stávají, palba do vlastních atd, tak to je, fakt.

Foto

Útok na označený konvoj třemi raketami považuji za selhání izraelské armády.

Je vidět, že opatření na ochranu civilistů Izrael podceňuje. Jsem proto pro zastavení bojů a řešení humanitárního problému.

TJ

Ty masakry, ať již humanitárního konvoje nebo ambasády, jsou zcela jistě záměrné. Netanjahu se naoko omluví, ale všichni vědí, že to kdykoliv zopakuje a podle toho se zachovají. A o to Židům jde. Už se jim povedlo "přesídlit" 75% Palestincl z Gazy a ten zbytek už bude úplná brnkačka. Konečné řešení se blíží.

Foto

Teď se nekácí les, ale masakrují obyvatelé Gazy.

Izraelská armáda ukázala, že obvinění Hamásu o genocidě ze strany Izraele mohou být pravdivá.

Proto s tím musí izraelská armáda něco dělat.

Podporovat masakr civilního obyvatelstva nehodlám.