Diskuze

Hizballáh bude horší než Hamás, bojí se Izraelci na severu. Raději prchají pryč

Zatímco se izraelští vojáci připravují na operaci v palestinském Pásmu Gazy, na severu Izraele se evakuují desítky vesnic a lidé doufají, že nedojde na přímou operaci i tam. Obyvatelé obcí na hranicích s Libanonem pravidelně zažívají nálety raket, které tam posílá radikální hnutí Hizballáh. Za posledních čtyřiadvacet hodin jich bylo nejméně sedm.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

Jde z toho strach, jak se to vyvíjí a co všechno hrozí. Ty letadlové lodě USA tam můžou udělat pěknou paseku, když Libanon plně napadne Izrael. A když do toho vstoupí Írán, bude to trochu delší a určitě evropštější. Možná by to rozpohybovalo odsun muslimských imigrantů.

0 0
možnosti
JS

Soutěž o nejmírumilovnejšího z mírumilovných...

0 0
možnosti
MD

Hizballáh jde po případném útoku pořešit kobercovými nálety a zabráním území, civilní libanonské obyvatelstvo odejde na sever, klidně až k Bejrútu. Nárazníkové pásmo lze zabrat, stejně jako Golanské výšiny. U Gazy je problém, že není kam vyhnat ty palestince, to území je jen malý ostrůvek.

2 0
možnosti
LV

Hamás,Hizballáh....stejná naprosto zbytečná nebezpečná verbež......fandím Izraeli at jich co nejvic "odstrani" a naopak co nejmin Izraelcu padne

10 0
možnosti
JL

Jsme šťastlivci, sousední státy jsou vesměs normální... tedy zatím, západ se bohužel vzdává své civilizace bez odporu, ba přímo ochotně.

18 0
možnosti
RM

Německo minimálně od sjednocení Bismarckem moc normální není.

2 3
možnosti
SR

Poloha Izraele je ponekud nestastna, chytri lide mezi barbarskymi staty

21 0
možnosti
RM

Hizballáh samozřejmě velmi pečlivě sleduje jak se Izraeli daří s Hamásem. A stačí nepatrné zaváhání a vycítí šanci na úspěch a přidají se. Proto musí být odpověď Izraele Hamásu naprosto nekompromisní a tvrdě odstrašující.

21 0
možnosti