Diskuze

U Neapole znásilnili dvě třináctileté dívky. Skupina chlapců je vylákala ke hře

Itálií otřásl případ znásilnění dvou třináctiletých dívek skupinou šesti chlapců, většinou zhruba stejně starých. Odehrál se v nechvalně proslulé čtvrti Parco Verde v obci Caivano na předměstí Neapole na začátku července. Podle italských médií, jež o případu informovala v pátek, chlapci obě sestřenice vylákali ke hře. Následně je znásilnili v opuštěné kůlně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EG

A to je jen jeden případ, kdy rodina nechtěla mlčet. Bohužel mladí chlapci ve skuině dělají věci, které by je samotné nenapadly, nebo by si netroufli.

Jako holka jsem se vždycky vyhýbala skupinám kluků. Oni když je jich víc, tak rádi holky obtěžují, a nejen slovně. Když jsme vycházely ze školy a nebyl u toho dozor, sahali nám děvčatům na intimní místa a uráželi nás.

V tomto případě v Itálii určitě rodiče nevěděli ani kde jejich děti jsou.

Kamarádka řešila s dítětem v podobném věku podobnou věc,stalo se na letním táboře v noci její dceři , když se vedení tábora opilo.

Opravdu si myslím, že to není jen o Itálii.

2 0
možnosti
JJ

jména, chceme jména, volali dezoláti

2 2
možnosti
MK

A on ma nekdo pocit ze v nasich vyloucencych lokalitach se nic takoveho nedeje? Nebudte naivni.

7 0
možnosti
MJ

Kněz, víra... v těchto případec si nelze položit otázku, jestli že jenaký všemocný, proč dopuští těchto věcí...? Těžko pak nebýt ateistou...

0 2
možnosti
PK

Rok jsem strávil na kolejích s borcama ze Salerna (40 km od Neapole). Docela ostří týpci. Jednou se pobodali s Marokánci na studentské akci. A tohle všechno byli lidi z univerzity. Teď si tam představte ty nižší sociální skupiny. Takový náš Chanov. Jinak panenka Marie v každém rohu, ale kudla je základní výbava pro přežití.

Kámoška z Říma mi říkala, že večer tam bez chlapa nevyjde. Neptal jsem se proč. To, co popisovala kamarádka z Neapole, tak bylo dost drsné. Ke všemu vysoká nezaměstnanost a chudoba.

9 0
možnosti
AK

Ano. Ovšem když skupinka šesti takových mlaďochů zapíchla před 14 dny cyklistu, kterému se nelíbilo, že jejich pes běhá v parku na volno a močí mu kolo, všichni na iDnesu věděli, že to byla ze strany těch šesti jasná sebeobrana - protože ten cyklista byl z Pákistánu.

1 0
možnosti
PK

Takové tradiční křesťanské rodiny.

9 6
možnosti
VF

Fuj, ještě sestřenice. Nechutní provoci a nechutná množírna, ta čtvrť.

5 0
možnosti
MK

Živoucí společnost. Šojdrová chce takové urychleně taky a Rakušan už se k tomu upsal.

14 6
možnosti
JK

Hlavně je hodně divný:

"...chlapci obě sestřenice..."

Takže jako 6 bratranců?

2 6
možnosti
JK

"Skupina chlapců je vylákala ke hře"

Nelze nezmínit hlášku z filmu Saw:

"I want to play the game..."

5 0
možnosti