Diskuze

Italové nadsazují počet migrantů. Statistika jejich obavy nepotvrzuje

Klíčovým tématem italských voleb, které se budou konat 4. března, se stala migrace. Některé z rozšířených představ o migrantech, jež opakovaně vyplouvají na povrch, však realitě mnohdy neodpovídají, napsala agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Nejenom ze si nadsazují ani počet migrantů nesouhlasi, mozna to je vsechno jen hoax a tito migranti ani neexistuji... 8-o

1 0
možnosti
KK

Já myslím, že nám není nutné vyplachovat hlavu. My k italským volám jít nemůžeme.

2 0
možnosti
JJ

Článek a čísla jsou zavádějící v tom, že jsou směšováni cizinci nepocházející z Afriky: Rumuni (23 procent), Albánci (9 procent), Číňané (5,5 procenta), Ukrajinci (4,5 procenta), Filipínci (3,3 procenta), Indové (3 procenta), kteří v zásadě mohou být přínosem, protože vykonávají většinou práce, které Italové už spíše nedělají a pak jsou tu ilegálové, kteří přijíždějí přes Středozemní moře a jsou nákladem pro státní kasu a společenským nebezpečím.

2 0
možnosti

Propaganda frčí... kdyže mají volby? Za týden? To už nezachráníte, pisálci

4 0
možnosti
Foto

To je snůška lží.

Ještě loni v létě byla informace že z Libie proudí přes 1,5 mil ročně. Kam se tedy dostávají?

35 EURO na den to je 11 000 ročně tedy i při jejich číslech 20 miliard na celou skupinu v korunách je to polovina našeho státního rozpočtu.

Kde jsou zdravotní náklady na nemoci které přinášejí.

Bude na důchody protože mají nižší věkový průměr. Ale oni nedělají a dělat pro své vzdělání ani nemohou nebo zavedeme min veřejných prací a necháme je kopat krumpáči?

Nezvyšuje se kriminalita. To můžete říkat jen někomu kdo tam za posledních deset let nepřijel.

3 0
možnosti
JS

J39a29n 45S67o56u44č55e27k

26. 2. 2018 7:14

4,2 miliardy euro stála péče a dovoz migrantů z Afriky daňové italské poplatníky minulý rok. Čili to je zisk převaděčské mafie a uplacených politiků, kteří tuto kriminální činnost podporují. A každý, kdo chce tento mafiánský obchod rozšiřovat i do jiných zemí EU, je stejný zločinec, jako libyjští převaděči a italská mafie.

2 0
možnosti
JK

J33a55k32u51b 51K71o74s

25. 2. 2018 19:35

Líbí se mi ten podpis ČTK :-) To se někdo stydí pod tenhle manipulativní blábol podepsat?

14 0
možnosti

A že všichni víme kdo?

1 0
možnosti
MR

Tak, ještě mi tady chybí ta O Karkulce :-)

6 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je to pestrá směs, někteří migranti hledají práci, jiní zase dobrodružství. Nezbývá, než zaplatit libyjskou záchrannou organizaci na způsob Frontexu, která bude hlídkovat u italských pobřežních vod na plavidla v nouzi a zachraňovat je do Libye. Přijde to levněji, než zdvojnásobit policii a ubytovat ty ilegály v Itálii.

Posílat je, jako dosud do Německa asi už také jen tak nepůjde, i když Mutti by je ráda ještě získala. Makrela je už na odpis.

6 0
možnosti
MS

Vážně hezký a opravdu objektivní článek... Totiž, byl by, kdyby se v něm taky psala pravda o demonstracích proti migraci, v Miláně, Palermu, Turínu...statisíce lidí v ulicích a rozhodně nemluvili o přínosech migrantů k ekonomice..

15 0
možnosti