Diskuze

Cesta se změnila v peklo. Pár v Indii přepadli, ženu znásilnilo sedm mužů

Cesta kolem světa na motorkách se pro španělský pár při přejezdu Indie změnila v peklo. Během stanování mimo kemp si na ně počíhalo sedm mužů, kteří je zbili a bezmocnou ženu přes dvě hodiny znásilňovali. Čtyři agresory už policie vypátrala, zbylí jsou na útěku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M70i63l60a55n 10K41r70á90l

11. 3. 2024 20:15

K tématu se v této "demokracii" nemohu SVOBODNĚ vyslovit.

0 0
možnosti
KD

Z Indie prý pochází naši nedoktnutelní mladíci

3 0
možnosti
Foto

Dotyční se chovali jako zvířata a ne jako lidé. Nepřemýšleli, následovali bez kontroly svoje pudy.

1 0
možnosti
PN
KM
PHH

Než pojedete do Indie doporučuji si něco přečíst o místní kultuře a tradicích. Vím, že je trochu otřepané téma, ale přece jenom hluboké výstřihy nebo příliš upjaté kalhoty, které obepínají jejich vnady, bych dámám nedoporučil. Stějně jako minisukni. Je to nevhodné a evokuje to v Indech představu, že dáma se zřejmě prodává za peníze, a vyzývá je k sexu. Když to řeknu hodně slušně. Dlouhá sukně je lepší v každém případě, nebo hodně volné kalhoty. Pánům nedoporučuji šortky, maximálně ty pod kolena, ale spíše ani to ne, stejně jako nosit tílka na veřejnosti ap.

3 0
možnosti
PS

Indii navštíví přes 7 miliónů turistů ročně, zdejší diskuze vypadá jako by 1/4 z nich byla znásilněna. Brutálně znásilnit a zavraždit Vás můžou i centru Varšavy za bílého dne a nikdo Vám nepomůže, ikdyž se lidi dívají, jak jsme se dozvěděli včera ze zpráv.

5 2
možnosti
BV

Mno, na instagramu je paní skoro na každé fotce polonahá, dokonce i u chrámu Tadž Mahal v nějaké podprdě. Do katolického chrámu u sebe doma by takhle nesměla. Tihle primitivní chlápci to můžou vnímat jako provokaci, což samozřejmě neznamená , že jim to přeju. Ale když někam cestuju, tak se snažím aspoň respektovat pravidla a normy.

3 0
možnosti
JM

Starý dobrý Izer: "Člověče, co se ti stalo, že seš celej v sádře?"

"Ale, byl jsem na dovolené v Indii, a to byla dovolená za všechny prachy. Auto mi ukradli, stany zapálili, starou znásilnili, mě tam zmlátili."

Potkali se druhý rok, ten druhej zase celej v sádře.

"Tak co, po dovolené?"

"Jo, tentokrát mi tam ukradli všechno, mě zmlátili, starou znásilnili, ta ti sotva lezla."

Potkají se třetí rok a ten druhej nemá v sádře nic.

"Tak co po dovolené?"

"Ještě ne."

"A pojedete zase do Indie?"

"Stará by jela, ale mě se moc nechce."

8 2
možnosti
MK

M22i36l57a13n 90K20r59á43l

11. 3. 2024 20:11

Vtip je to dobrý, ale lepší to před léty vyprávěl Felix Holcmann.

0 0
možnosti
OV

Peknou babu ma, jaky to asi je kdyz se musi koukat jak mu ji pichaj ty spinavci vypatlani... aspon peprak na medvedy si mohl poridit, to je na takovyhle crowd control jako delany..

1 1
možnosti
PH

Kolega sluníčkář v Indii byl. Na jeho přítelkyni neustále čuměla nějaká skupina chlapů. Na nádraží, v obchodě, na ulici. Klidně prý několik minut - prázdnej, tupej pohled, ovšem bez uhnutí zraku. Bylo to dost nepříjemné. Všudypřítomný smard a špína. Přes mnoha očkování stejně onemocněli závažnou střevní infekcí. Tamní "mafie" kšeftuje i s balenou vodou pro turisty, kde originální flašky plní znovu nějakou tamní odpornou vodou a dávají na to nové zátky. Fakt hnus. Mě osobně ovšem asi nejvíc fascinují tamní řeky plné rozkládajících se lidských ostatků, mezi kterými se koupou lidé i děti. Neskutečný hnus.

6 5
možnosti
JM

proč tam jezdili.....co čekali ??

a už tam byla i naše vláda ?? třeba Markétka s černochovou.. tam je dost velká základna pro boj za svobodu Evropy..

3 5
možnosti

Máme v práci indické kolegy. Všechno vzdělání lidé, z "lepších" kast, zcestovalí... přesto musí být na toaletnách plakát, že se splachuje a že není v pořádku krást toaletní papír. Takže jak asi vypadají hodnoty prostého Inda...

5 1
možnosti