Batole přežilo pád z jedoucího auta. Rodiče to zjistili až o hodinu později

  • 24
Neskutečné štěstí měla teprve třináctiměsíční holčička, která vypadla svým rodičům za jízdy z auta. Incident se stal v indickém státě Kérala. Rodiče si nepřítomnosti dítěte všimli teprve o hodinu později, ve chvíli, kdy dorazili domu. Plazící se batole zachránili tamní lesníci. Celý incident zachytila pouliční kamera.

Indická rodina se vracela v neděli večer otevřeným džípem domů z návštěvy indického chrámu nacházejícího se v oblasti Palani. Po stovce ujetých kilometrů matka s dítětem v náručí usnula.

Vůz najel do ostré zatáčky, kde se často pohybuje na silnici volně divoká zvěř, a dívka své matce spadla z klína. Tento incident v místě, kde holčička vypadla z auta, zachytila pouliční kamera.

Batole však mělo neuvěřitelné štěstí a ze silnice se odplazilo a snažilo se přelézt plot. „Plazila se k hraničnímu přechodu, pravděpodobně viděla světlo, bylo kolem deseti hodin večer,“ popsal správce nedaleké lesní rezervace.

Dítě bylo okamžitě převezeno do soukromé nemocnice v Munnaru, kde mu byla poskytnuta první pomoc. Ihned také munnarská policie podala informace o zachráněném dítěti všem nedalekým policejním stanicím.

Její rodiče si uvědomili, že dítě u nich není až o hodinu později a o padesát kilometrů dál. Okamžitě spěchali na policii, kde je strážníci uklidnili, že batole našli a je v lékařské péči.

Třináctiměsíční holčička utrpěla pouze lehká zranění „Měla pár tržných ran na čele a byla od krve. Naší pracovníci okamžitě zavolali policii a vzali dítě do nemocnice,“ dodal pro deník Telegraph India.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: Kérala, kameraman

Video