Diskuze

Helmut Kohl po válce přispíval nacistickým zločincům, tvrdí Spiegel

Někdejší německý kancléř Helmut Kohl přispíval po druhé světové válce organizaci, která podporovala nacistické zločince. S odvoláním na nově objevené materiály o tom informoval magazín Spiegel. Kohl, který stál v čele vlády spolkové republiky v letech 1982 až 1998, zemřel loni v létě ve věku 87 let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A to jako má být zpráva? Taková všeobecná známost ......Těch podobných a jiných Kohlů bylo plné Německo...

1 0
možnosti
JF

Waffen SS byli vojáci. Nejvíc svinstva, se kterým jsou členové SS spojováni, spáchali příslušníci Algemeine SS a samozřejmě Einsatzgruppen SS. Hausser byl voják, ne dozorce v lágru, ne popravčí.

3 0
možnosti
JP

J37i41r53i 69P54u11z77a

5. 2. 2018 16:13

Helmut Kohl, kde já jsem to jen slyšel? ahh už si vzpomínám, Václav Klaus ho měl rád.

1 0
možnosti
VR

Kdyby Němci mohli nechat nacisty ve vládě, tak jak Češi nechali komunisti v parlamentě, tak na to vemte jed, že by si Merkelová nemohla dělat, co teď dělá.

1 1
možnosti
AR

NSDAP byla zrušena ihned po válce. Ovšem KSČ ne, protože se neválčilo a proběhl u nás klidný politický převrat.!!

0 0
možnosti
JC

Měli jsme štěstí, že v Norimberku soudili Američané, být to v Haagu, tak platíme bývalým nacistům jako mourovatí. Vždyť i ten Miloševič jim umřel dříve, než to rozsoudili. Hanba.

1 2
možnosti
RK

Hausser bol byvaly dostojnik armady,ktoreho Himmler zlanaril do zbrani SS tym,ze mu slubil hodnost generala,ktoru uz Hausser v armade nemohol dosiahnut kvôli veku a poriadku sluzobneho postupu. Nebol ziadnym vojnovym zlocincom,bol to vojak a stravil cely cas vojny na fronte.Nebal sa oponovat Hitlerovi,pokial to situacia vyzadovala,konal podla svojej uvahy,proti Hitlerovmu rozkazu (napr. Charkov 1943)

7 0
možnosti
LC

No a co? Nám pro změnu vládne agent zločinecké StB a komunisti si v klidu sedí v parlamentu.

11 1
možnosti
RM

A italská komunistka je vysokou představitelkou EU pro bezpečnostní politiku.

5 0
možnosti
RT

Levičáci ze Spieglu budou házet hnůj na každého, kdo vedl Německo racionálně a ne jako vítačka Makrela.

9 2
možnosti
JS

Těm, kteří níže píšou, že náckové v pohodě, ale islám je daleko větším nebezpečím, bych rád zopakoval, že muslimové a náckové byli spojenci. Samozřejmě se to týká hlavně muslimů z oblasti Palestiny. Jak jste si mohli všimnout, tak současní muslimové často glorifikují Hitlera. Hlavně kvůli Židům, ale nemají problém to rozšířit i na Evropany.

3 0
možnosti
Foto

J81a48n 45Č78e17r14m72á83k

5. 2. 2018 22:27

zajímavé, že spojenci s nimi byli i komunisté...

Oni komunističtí kamarádi, to je věru pestrá přehlídka!...

Nacisté s kterými si podělili Polsko, Arabové s nimiž chtěli do moře nahnat Židy, teroristy nejrůznějších bojůvek a zájmů, a tak by se dalo pokračovat ještě hodně dlouho...!!!!!!

1 1
možnosti
DS

Na ja. Tohle byl dlouholetý kancléř země, která nás teď bude mistrovat v tom, jak jsme nehumánní, že nepřijímáme svoloč.

6 0
možnosti