Diskuze

VIDEO: V Guatemale pohřbili chlapce, který zemřel na americké hranici

Obyvatelé domorodé vesnice na západě Guatemaly se v neděli rozloučili s osmiletým Felipe Gómezem Alonzem, který zemřel v prosinci v USA poté, co jej společně s otcem zadržela na hranicích americká pohraniční stráž. Vesničané při pohřebním obřadu zapalovali svíce a zahrnuli chlapcovu bílou rakev desítkami barevných květů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Urceno pro pisalka "DTT". To ja zase znam chlapika z Texasu, ktery byl dvakrat v Guatemale a nedavno zemrel....Jsem zvedav, co s tim bude Guatemala a pisalek "DTT" delat?

2 0
možnosti
VP

V40i14l 57P71u88l90m90a54n

29. 1. 2019 18:38

Vážení redaktoři, vy si skutečně myslíte, že čeští lidé jsou totální idioti? Ty vaše titulky u zpráv jsou opravdu buď účelové, výsměšné, nebo je píší redaktoři hlupáci, nic jiného mi z přečtení nenapadá. Ta vaše korektnost je spíše dementnost, než li solidní a pravdivá zpráva.RvRvRv

1 0
možnosti
VS

Prosim vas, vy si snad tech "redaktoru" vazite? Proboha proc???

0 0
možnosti
SB

Podle vesničanů se chlapec se svým otcem vydali do USA proto, aby mohli posílat peníze rodině.

.....................

To je nesmysl.

Za účelem posílání peněz rodině mohou jít do zahraničí pouze práceschopní lidé, nikoli osmileté děti.

Tedy samozřejmě s výjimkou případů, kdy ty děti tak jdou jen jako zdroj sociální podpory.

Ale v tom případě by ty peníze měly být utraceny v cílové zemi, protože tam to dítě žije a tam jsou jeho potřeby realizovány.

7 0
možnosti
AH

Co nám tento článek podsouvá? Že ty zlé USA nevpustili na své území nebohé běžence, kteří neměli vízum. Že díky tomu zemřel chlapec, který byl nemocný. Fuj, ty hnusné USA, odsouzeníhodné, zlé! Děkujeme redaktorko, za ten smutný článek, jak mě bolí u srdce!

13 0
možnosti
JS

Chlapec nezemřel na americké hranici, ale v nemocnici. Nadpis článku je napsaný tak, aby evokoval, že ho snad na té hranici zastřelili. Pravděpodobně onemocněl cestou, na kterou si ho vzal jako vstupenku do států jeho rodič. Zatím snad ještě platí, že rodiče zodpovídají za své děti.

13 0
možnosti
JM

Donald's, je čas vyhlásit vyjímečný stav a postavit zeď nehledě na obstrukce demokratů, kteří mají okolo svých rezidencí zdi. Třeba Obama, několikanásobné zábranné bariéry, včetně zdi.

5 0
možnosti
JM

USA není dojná kráva jako dříve. Pro nekvalifikované imigranty nemá práci. Pochopte to, vy co chcete žít na úkor amerických daňových poplatníků.

Doufám, že otec bude bleskově deportován bez kolotoče drahého odvolávání.

12 0
možnosti
ID

>Podle vesničanů se chlapec se svým otcem vydali do USA proto, aby mohli posílat peníze rodině<

Nikoliv. Clapec mel slouzit jako pas do USA. Migranti zatizeni detmi doufaji, ze se jim dostane prednostniho nakladani od uradu. Tezko ale ty lidi soudit, protoze si nedovedou predstavit do ceho jdou. Vetsina z nich nema ani vzdelani ani prehled o svete.

15 0
možnosti
VV

Vzpomínám hned na několik českých dětí v Československu jenž zahynuli na česko německých hranicích pod Čerchovem u Domažlic. Jeen ze dvou desetiletých chlapců se při eskortě podél hranic cestou na rotu zastřelil pistolí kteerrou měl pod gumou na teplákách protože ho pohraničníci prohledali velmi nedbale. ZDRAVÝ CHLAPEC. Byl jsdem osobně u toho přítomen. Tajkových bylo víc a byli zcela zdraví.

Nemoc dokáže skolit kdekdoho a kdekoliv. Kdoví co si ti uprchlíci přivezli do Mexika za nemoce...

3 2
možnosti
JR

J33a48k87u48b 90R71o43u11s

28. 1. 2019 23:16

Oběť hlouposti a sobeckosti svých rodičů. Bohužel.

13 0
možnosti