Diskuze

Fotky v plavkách? Neprofesionální, tvrdí studie. Lékařky se bouří

Profesionálka zůstane profesionálkou, ať už má na sobě cokoli, bouří se lékařky proti studii zveřejněné prestižním americkým lékařským časopisem. Šest autorů a jedna autorka zkoumali profily cévních lékařů na sociálních sítích a za „potenciálně nevhodný“ obsah označili mimo jiné fotky, kde jsou lékařky v plavkách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

A já bych si doktorku právě podle plavek vybral :-)

0 0
možnosti
JF

Kdyby mela penis a byla transgender je vsechno v pohode ...;-O

1 0
možnosti
VB

...oooo a co bude dál...likvidace antických soch? Přece podporovali otrokařstvi...Ford ...využíval nádenickou práci.. jsou to šašek.. včetně "všech"

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že právě tohle je projev jisté "paranoizace" společnosti. Někdo, kdo se považuje za jakousi "morální autoritu", za "guru", prohlásí: Fotografie v plavkách, nošení hnědých (bílých) ponožek, ponožek v sandálech, růžových košil, atd.... diskvalifikuje člověka jako profesionála. Cítíte, jak hloupě to zní? Co přijde příště? Diskriminace modrookých, ruso nebo málo vlasých lidí? Zaměstnavatel by měl zkoumat hlavně kvalifikaci, praxi a schopnost vycházet s lidmi. Toť podle mého názoru vše. Všechno ostatní zavání šikanou.

5 0
možnosti
PN

P22e42t57r 71N27o65v68á88k

1. 8. 2020 18:56

Jde jednoznačně o neprofesionálně provedenou studii.

5 0
možnosti
MP

Neuveritelne. Pani doktorka z Havaje bude muset pred poskytnutim prvni pomoci nejdrive nekam zabehnout pro doktorsky plast. Ale ja myslim, ze ve smyslu tady tech rasovych, genderovych a kdovijakych dalsich silenstvi, by mela mit jeste masku, a vubec nebyt v plavkach, ani ten zraneny, kdyby treba bily zachranoval Cerneho, nebo naopak, nebo zena muze.

5 0
možnosti
JH

Pane Prikryle, přečtěte si fakta. Studie primárně cílila na prozrazování lékařského tajemství či veřejnou dehonestaci kolegů na sociálních sítích.

Jako "potenciálně nevhodné" až na posledním místě zařadila "provokative posing in bikinis/swimwear. Snad oba víme, o co jde, IG módu, co začaly "wannabe VIP" a šlapky všeho druhu a dneska už se z toho stává zejména u mladých holek celkem norma.

Neříkám, jestli je správné nebo špatné to taky zařadit do studie, ale s lékařkou co je na dovolené v bikinách či zachraňuje zraněného to opravdu, ale OPRAVDU nemá nic společného. :-/

0 0
možnosti
JH

Pro zajímavost, studie už je stažená, ale podle dostupných meta dat "explore the content of social media post-ings of vascular surgery trainees who have graduated be-tween 2016 and 2018."

Čili jinak řečeno nešlo o to, že by ti 3 lékaři sledovali profily začínajících lékařů 3 roky, ale prozkoumaly veřejné účty začínajících cévních chirurgů, kteří promovali v letech 2016-2018. :-)

0 0
možnosti

P37e95t97r 50Š49v77a75r30c

1. 8. 2020 9:32

Ale jinak chápu. Nějak se ti absolventi všech těch "Genderově-humanitních oborů" musí živit...

8 0
možnosti
JH

;-D Škoda, že jste taky trochu nedal humanitním vědám a nenaučil se anglicky.

Zjistil byste, že tu studii napsalo 7 doktorů, vesměs chirurgů. Po soc. sítích slídili 3 z nich, pravda z toho 2 teprve studenti resp. před atestací.

0 0
možnosti
VK

Ze šmíráků se nám stávají aktivisté, čumět několik let na cizí profily a hledat čuňárny je docela těžká úchylka

8 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Tenhle případ je opravdu skandální. Skandální na něm ovšem nejsou v žádném případě doktorky v plavkách. Skandální na tom je, že skupina jakýchsi šmíráků slídí lidem po profilech s cílem vyhledat na ně kompromitující materiál. Na koho z nás by se NĚCO nenašlo, kdyby se v našich životech začal někdo cílevědomě rýpat?

Skandální je, že se tenhle hnus nazývá studií, jeho autoři že se nazývají výzkumníky. Skandální je, že to celé vůbec někdo financuje a snad úplně nejskandálnější je, že celá tahle pošahaná grupa v důsledku své činnosti nemá z ostudy kabát, ale naopak jimi nalezené a přitom úplně absurdní "zjištění" plní stránky tisku po celém světě.

18 0
možnosti
Foto

Skandální na tom je, že skupina moralistů je schopna považovat fotku lékařky v plavkách za nepřístojnou. Nevracíme se v myšlení takových mravokárců o pár set let zpět někam do středověku a nebo pozdějšího honu na čarodějnice?

6 0
možnosti