Luxusní garáž na Manhattanu by měla standardní kolegyně strčit hravě do kapsy. Ilustrační snímek

Luxusní garáž na Manhattanu by měla standardní kolegyně strčit hravě do kapsy. Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

V New Yorku je k mání „nenápadná“ garáž pro celebrity. Za 20 milionů

  • 14
Zámožní obyvatelé New Yorku mají unikátní možnost, jak si do své sbírky předraženého majetku přidat další zářez. Na Manhattanu je totiž k mání garážové stání za neuvěřitelnou cenu jednoho milionu dolarů, v přepočtu asi 20 milionů korun.

Cena garážového stání tak převyšuje parkovací poplatky, které by potenciální zájemce zaplatil za 24 let, kdyby zvolil standardní jednodenní parkování. Luxusním vozům se tak dostane obydlí, které je až šestkrát nákladnější, než běžné domy průměrných Američanů.

Garáž o výměře 24 metrů čtverečných lze rozdělit pohyblivou plošinou, která umožní parkování až dvou vozů nad sebou.

Prodejci předpokládají, že po luxusním stání pro svého motorového miláčka sáhnou obyvatelé nedaleké luxusní rezidence, ve které se ceny bytů pohybují okolo 40 milionů dolarů (asi 800 milionů korun).

"Námi nabízená nemovitost je pro ty, kteří vyhledávají soukromí, do garáže totiž mohou zajet zcela nezpozorováni. Jedná se tedy o jasnou volbu pro celebrity," vysvětluje vysokou cenu nejdražší garáže na Manhattanu realitní makléřka Dolly Lenz.

Nejdražší garáž v New Yorku je zájemcům k dispozici ve vyhledávané lokalitě na Manhattanu

Nejdražší garáž v New Yorku je zájemcům k dispozici ve vyhledávané lokalitě na Manhattanu


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video