Diskuze

Francouzka se ohradila proti sexuální narážce, muž ji udeřil do obličeje

Francii pobouřilo video, na kterém neznámý muž udeřil do tváře kolemjdoucí ženu. Jeho agresi vyvolal fakt, že se dívka ohradila proti jeho sexuálním narážkám. Její odvahu nyní vyzdvihují francouzští politici i tisíce lidí na sociálních sítích. „Nechci se na ulici cítit nebezpečně. Musíme to změnit, a to hned,“ říká napadená žena.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Prosím vás, pánové, přestaňte řešit etnický původ toho člověka. Je to úplně irelevantní. Jen se tady hrdě plácáte po zádech, že to vy ne, to ti Arabové. Cha! Mně se tyhle oplzlé kecy, nějaké vyzývavé pohledy či nechutné narážky stávají asi tak dvakrát do týdne a to v různých kontextech - ulice, restaurace, park.... Veskrze to dělají čeští muži, neb Araby tu takřka žádné nemáme. Taky jim samozřejmě rázně odpovídám - co jako že si myslí, že jsou - bohužel si to ale dovolím také jen za bílého dne a na ulici plné lidí. (Jak je vidět, i tak může být člověk napaden :-/ )

(naposled minulý pátek při placení oběda v hospodě v centru Prahy chlapík okomentoval můj vzhled...a cosi jako že "taková mlaďoulinká, roztomiloučká, skoro jak moje dcera, no vlastně už i jak moje vnučka bude..." - byl střízlivý, měl v sobě teprve půl piva a z těch keců mi bylo na zvracení a to mi je šestařicet a už se neostýchám ho peprně odpálkovat, co chudák holky, kterým je 18 a míň, nebo kolik si původně myslel, že mi je, chlívák jeden)

0 0
možnosti
PN

P28e37t16r 61N60o24v60ý

1. 8. 2018 14:59

Hoodne velkej ubozak....Rv

0 0
možnosti
DM

ještě že tam bylo video,protože místní Česká kriminálka by měla jasno-byl to MUSLIM;-D

0 4
možnosti
PM

No tak je jasné, že mají takoví hejsci nevycválaní denně příklad, jak se chovají muslimové a tamní imigranti. Takže ano, všechno má na takové chování vliv. Dřív Francouzi takové chování neměli před 40-50 lety. Příklady prostě táhnou..

0 0
možnosti
LH

Kdyby byla v nikábu...

1 0
možnosti
PR

Oni nemají zákon proti fackování lidí na ulicích?

5 0
možnosti
JK

Vzpomněla jsem si na tuhle reportáž ČT o obtěžování žen v Bruselu z r.2012

https://www.youtube.com/watch?v=46XT_NY14nE

1 0
možnosti
PS

Článek mi příjde dost sexistický. Proč se v něm považuje za nepřijatelné jen když někdo zaútočí na ženu? Když je napaden muž, tak je vše v pořádku? Ta holka to hrotila. Chování toho násilníka bylo zcela typické. Nedokážu si představit, že bych se jako muž na jejím místě slovně ohradil a dostalo se mi omluvy. To je přece jasné, že jsou týpci, co se prostě baví ubližováním druhým lidem a lačně čekají na jakoukoli záminku k eskalaci svých přirozených projevů.

1 1
možnosti
JV

J81a71n 46V42e12r33n40e72r

1. 8. 2018 10:10

A ty dvě nanynky, co sedí nejblíž kameře, jsou boží. V momentě napadení ženy na to koukají, aniž by hnuly brvou. Asi se s tím setkávají běžně.

0 0
možnosti
DP

Naproti tomu ti chlapi reagovali zcela briskne. Zajimalo by me, jestli by nekdo vyletel takhl;e u nas s zidli v ruce.

1 0
možnosti
OU
KU

Co se diví. Mladík jen posouvá hranice své čtvrti..;-D

1 0
možnosti