Diskuze

Už předhání Macrona. Le Penová se zbavila dědictví otce a oslovuje mladé

Podpora pravicového Národního sdružení a Marin Le Penové ve Francii podle průzkumů roste. Hlavním cílem této protiimigrační strany je vítězství ve francouzských prezidentských volbách v roce 2027.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L39e44o69š 67V81a26c49e85k

14. 2. 2024 15:33

Bohužel Francie je už na tom tak špatně, že dokud lidi pochopí jak na tom opravdu jsou a začnou volit dle svých skutečných zájmů, bez ohledu na manipulaci a lži neziskovek a médií, tak už je v podstatě pozdě. I ve Švédsku už vyhodili od kormidla socialisty, ale to už není půpodní Švédsko, to už je multi-kulti země, kde velká města už ani Švédům nepatří. O Anglii ani nemluvě, tam už jsou dokonce tak daleko, že jim ani Angličani nevládnou.

7 0
možnosti
DP

D26a74v54i16d 68P88i46t42r13o

14. 2. 2024 17:22

Tak ta Francie na tom "tak spatne" bezmala uz skoro jedno stoleti, protoze migrace je tam historicky podminena.. Zvlastni je, ze takove krasne monokulturni Cesko ji a dalsim multikulturnim statum Zapadu i po 30 letech akorat tak kouka na zada. Ale dal budeme blabolit, jak jsou ty zeme "ztracene" a udelovat hrabeci rady Velke Britanii, kdo ji ma, ci nema vladnout.

0 9
možnosti
MH

Je otázka, jestli z Meloni a Le Pen nedělají fašistky a ultrapravičačky hlavně novináři (sice jen ti levicoví, ale těch je velká většina), a když pak tyhle "fašistky" navzdory médiím vyhrají, tak se novináři tváří, že předtím vůbec nešířili dezinformace, ale naopak donutili extremistky ke změně chování.

18 2
možnosti
DP

D65a21v68i87d 31P74i49t30r89o

14. 2. 2024 17:12

Jestli to ono nahodou neni tak, ze obe damy vyuzili sva populisticka uskupeni jako vytahu k moci. A jakmile sedi ve vlade (resp. zatim jen ta Meloni), tak delaji standardni politiku, jelikoz vedeli uz davno predtim, ze na slozite spolecenske problemy nejsou jednoducha reseni. Ale slibem neurazis... naopak.

0 8
možnosti
LB

Paní Le Pen fandím, ale problém je ve dvou věcech:

- Le Pen směřuje do politického středu, čímž získá "neradikální" voliče, ale zapovídá si tím řešení těch problémů, které celou kariéru řešit slibuje

- Le Pen reálně mohla něco zásadního změnit před cca. 10 lety, nyní lze již pochybovat, že by byla na směřování Francie byla schopna něco změnit

13 2
možnosti
LS

Nedej Bože aby volby vyhrála. To by měl Putin další želízko v ohni. O tom nás tu už několik let přeci ujišťují zdejší progresivističtí dezoláti, kteří ji pořád cpou do Kremlu, ostatně stejně jako Meloni. A tito "odborníci" ví přeci fšecko nejlíp.

6 17
možnosti
LS

Krátký Dupal, to jsou právě jedni z těch davů zdejších "politologů a odborníků".

😁😁😁😁👍

5 3
možnosti