OO

O85l10d91a 67O60l16e64š

14. 5. 2024 0:45

Další důkaz multikulturního obohacení

Foto

Mě to vlastně vůbec nepřekvapuje. Je to jen další z nepřeberné řady důkazů, že je multikulturalismus cesta do pekel.

TM

S otevřenou náručí přijmou každého vandraka s celou širokou rodinou od Bosporu po Kabul a pak se diví, že mají ze země druhý Libanon. A apropos, jak je možné, že ti chuligani měli u sebe snad až macety, když v Německu má s policií problém každý (původní) Evropan, který má u sebe bez vážnějšího důvodu cokoliv co ma čepel delší než tuším 14cm získat tam zbrojak a dokonce legálně střelnou zbraň je jen pro vyvolené a běžný Helmut v lederhose si o něčem takovém může nechat tak zdát? Asi ty zákazy nejsou dost důrazne a v integračních kurzech se to moc neprobíra.

JJ

No mačetu si klidně může koupit u nás na alze. To opravdu pro ně není složité. Nehledě, že jim jí prodá první stánkař na naší nebo polské hranici.

Foto

A63v24i 49B40a54b69i35c

14. 5. 2024 5:51

Po kulturním obohacení si němčouři užívají také sportovní obohacení. Jeśtě dlouho budou s láskou vzpomínat na mutti merkel.

MN

Tohle začlo dávno, dávno před Merkel.

MN

Už je pozdě. I kdyby ode dneška nepřiplul do Evropy jediný Novoevropan.

Upřímně nevím jaké to má řešení. Dlouhodobé a fungující.

KF

K52a25r16e75l 71F18a57j93t

14. 5. 2024 7:12

Uz jsou touto vetvi arabske kultury dost obohaceni nebo jim jeste neco z bezneho zivota blizkeho vychodu chybi? Ja jen, ze pokud si to mohou odskrtnout, mist se specifickym zivotnim stylem, ktery potrebuji Nemci poznat zblizka ve vlastni ulici, je jeste dost ...

PH

Za pár let, budou tito noví obyvatelé takovým stylem vytlačovat původní obyvatele, aby německo vypadalo tak, jak jejich domoviny odkd je s velkou slávou přijímalo. Holt čiň cěrtu dobře, peklem se ti odvděčí.

JM

Tlupa. To je to správné označení pro mladíky

TB

Multikulturalismus, je pomalé ustupování hostu ve vlastním domě, než vás z něho vykopne úplně

AT

Uz je pozde resit, co se udelalo spatne. Jedina moznost je jim vyhovet. Obetovat kus Nemecka (jelikoz to zpusobili oni), rict ze tam muzou vyhlasit svuj chalifat a zavest sariju, a az se tam vsichni nastehujou, tak obehnat 5 metru vysokou zdi a vodnim prikopem se zraloky.

MV

Bohužel, taková německá Gaza. Ve Francii totéž. Až bude soužití nesnesitelné, bude to jediné řešení, protože deportace v těchto množstvích není z více důvodů proveditelná.