Diskuze

Desítky právníků podaly žalobu na Erdogana. Zhoršil dopady zemětřesení, tvrdí

Šest desítek tureckých právníků podalo trestní oznámení na prezidenta Erdogana, několik ministrů, guvernérů a starostů a také na operátory mobilních sítí v souvislosti se zemětřesením ze 6. února. Viní je mimo jiné ze zabití a zranění více než jedné osoby, nedbalosti, zanedbání dohledu či omezení komunikace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Kéž by mu to zlomilo vaz.

4 0
možnosti
SR

Súhlasím.

Len nechápem vaše myšlienkové pochody. Pod článkami o LGBT, právach afroameričanov, ženských právach, utečencoch z Afriky atď., máte rasistické a xenofóbne názory. (Mimochodom nedivil by som sa keby za tie veci, čo ste tu popísal o černochoch, vám zazvonila polícia raz).

Na druhej strane podporujete Ukrajinu s euro-liberálnou vládou, ktorá práve podporuje ľudské práva, istanbulský dohovor o ženských právach, LGBT atď.

Pod týmto článkom zase dúfate, že Erdogan skončí, hoci on je rovnaký dezolát ako vy, čo sa týka tém LGBT, ženských práv atď.

Viete vy vôbec čo chcete? Ste totálne nekonzistentný v názoroch.

Ja napríklad podporujem Ukrajinu úplne prirodzene, pretože mi záleží na demokracii, ľudských pravach, právach homosexuálov atď. A to je to o čo Ukrajina bojuje v zásade. Samozrejme som aj proti Erdoganovi, Trumpovi, republikánom, Číne atď. z rovnakých dôvodov.

Nechápem ako môžete robiť také myšlienkové veletoče, že na jednej strane ste totálne rasistický a homofóbny a na druhej, že podporujete Ukrajinu s euro-liberálnou vládou, ktorá prijíma zákony na ochranu homosexuálov, istanbulský dohovor atď.

Nevidíte v tom trošku rozpor?

1 0
možnosti