Diskuze

„Krvavý Felix“ se vrátil, socha čekisty znovu dohlíží na ruské špiony

V Moskvě byla odhalena socha strůjce rudého teroru Felixe Edmundoviče Dzeržinského. K vidění je před sídlem ruské zahraniční špionážní služby SVR. Stalo se tak v rámci 146. výročí narození „Krvavého Felixe“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J33a17n 55C86h60o97d41u71r95a

12. 9. 2023 12:54

Nechutný mix carismu, bolševismu stříknutého kapitalismem.

1 0
možnosti
JS

Jedním slovem rašismus.

0 0
možnosti
VH

První reakce by byla, že Mongolové se na rozdíl od Rusů od dob Zlaté Hordy zcivilizovali. Ale i Čingischán když likvidoval bezdůvodně vlastní, byli to jednotlivci a ne systematicky celé skupiny vlastního národa. A s Gulagy (později Němci napodobené jako tzv. koncentrační, ve skutečnosti vyhlazovací tábory) přišel až Lenin, stepní nájezdníci nic takového neměli.

0 0
možnosti
MK

kde jsou všichni ti dézolé soudruzi, kteří nenechají nit suchou na Ukrajině za Banderovy sochy či ulice, přičemž tento v Čechách nikdy nepůsobil, na rozdíl od Džeržinského vrahů a fízlů, kteří otravovali celý svět?

To je naprosto šílené srovnatelné s tím, kdyby Němci postavili pomník třeba Canarisovi nebo Heydrichovi.

9 0
možnosti
FO

Na druhou stranu - tenhle vrah stále má pomník s bustou u kremelské zdi. V Rusku se ho nikdy nevzdali. Celou tu dobu, co svět doufal, že by se Rusko mohlo nějak polepšit, byli bolševičtí vrazi uctíváni.

Bohužel jsem to viděl na vlastní oči.

8 0
možnosti
FO

V Berlíně si tedy můžou vystavit sochu Heidricha.

1 0
možnosti
FO

Sorry, ten zmetek se psal s tvrdým.

1 0
možnosti
IU

Oslavují vraha, takže vraždí dál......ti Rusové.

6 0
možnosti
PM

Není se čemu divit. Po desítky let v Rusku inteligenci buď vyháněli, nebo likvidovali. A zůstal jim tam genetický odpad.

6 0
možnosti
MK

Nejhorší je, že různí Paroubkové, Davidové, Vyvadilové, Hájkové a vůbec celá rusácká kolaborantská cháska na ruZZko pěje oslavné chorály. Větší dno než ruský vrah už je jenom prorusák.

10 0
možnosti
SB

I Poláci říkají, že Krvavý Felix byl největším Polákem všech dob.

Říkají to samozřejmě žertem a zdůvodňují to tím, že žádný jiný Polák nezpůsobil smrt tolika Rusům a tolika komunistům jako on.

6 0
možnosti
TP

at si tam delaji, co chteji, klidne teror jako za stalina, me to nezajima, ale at to natahaj za hranice, muzou pochcipat klidne

9 0
možnosti