Diskuze

Koronavirus nepostihuje děti. Twitter zmrazil Trumpův účet za šíření fake news

Americký prezident Donald Trump opět svými kontroverzními výroky pobouřil sociální sítě. Facebook mu tentokrát smazal video, ve kterém tvrdil, že koronavirus prakticky nepostihuje děti a jsou vůči němu „téměř imunní.“ Twitter zase na nějaký čas zmrazil účet jeho kampaně. Neexistují totiž žádné důkazy, že by se dětem nemoc covid-19 vyhýbala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Zrovna Starbucks tak jednal vůči dvěma výtržníkům a pak jim ještě platil odškodnění, protože díky jejich původu se jim podařilo na něj poštvat aktivisty.

0 0
možnosti
JB

Me ten jeho vyrok neurazi. Ve srovnani s jeho beznym lhani to je v podstate naprosta pravda.

0 0
možnosti
Foto

Nezlobte se Kulíšku, ale neslibil ten vas Trump udelat Ameriku "Great Again"? To co zde popisujete je naopak obraz bidy a utrpeni. Amerika pred 4 lety pritom uz great byla. Rychle rostouci ekonomika, klesajici nezamestnanost... stacilo navazat na praci predeslych prezidentu, respektovat vedce, lekare, diplomaty, generaly i dalsi odborniky a zeme mohla i nadale prosperovat.

Jenze ten choromyslny clovek prohlasil sam sebe za genia a zvoral, co se jenom dalo.

Pokud je nekdo zoufaly a snazi se odvest pozornost, je to opet Trump. Namisto aby delal svou praci prezidenta a bojoval proti koronaviru, hraje ten nestastnik golf anebo postuje tweety, ktere jsou daleko za hranici jak slabomyslnosti, tak i slusnosti... Na sve oponenty naprosto nic nema, zatimco vysetrovani jeho cetnych kriminalnich deliktu pokracuje a smycka se kolem darebaka stahuje. Zajima me, jak dopadnou ty skandaly kolem prani spinavych penez, Deutchebank a danovych podvodu.

A Joe Biden - zkuseny politik a charakterni chlap vede dvoucifernym naskokem...R^

Neni divu, ze vas hrdina propada panice a dela jeden kopanec za druhym. Jeho posledni interviews byly pro neho uplna katastrofa a na tiskovkach pusobi dojmem zhrouceneho cloveka, ktery nema plan ani strategii a ktereho zene uz jen jeho zoufalstvi, rostouci zurivost a touha pomste.

Jenze mstit se ten chudak muze akorat tak sam sobe. Rv

3 2
možnosti
Foto

Patri pod posledni komentar pana Kulíška.

0 0
možnosti
JK

Ze strany sociálních médií se jedná o naprostou zoufalost přenést pozornost jinam než na skandály "Demokratické" strany co má pramálo společného s demokracií. Trump samozřejmě neřekl nic, co by bylo nějak kontroverzní a nebyla pravda. Ale tady jde o něco jiného.

Především je ve hře nejhorší skandál v historii země Obamagate, o čemž jsem tu už psal.

Pak tu ale je další věc a tou je katastrofa v podobě situace v amerických velkých městech jakok rabování, terorizování obyvatelstva hnutím Antifa a masové bezdomovectví užívačů drog. Viz zde: https://www.youtube.com/watch?v=uw8MACDZ3RI Mohu potvrdit z osobní zkušenosti.

Obchody ve městech přestaly fungovat, krachují a stěhují se jinam. Hygienická situace je naprosto zoufalá. Například v San Francisku je na drogách už i městské zastupitelstvo a řešení je v nedohlednu.

A pak tu máme debakl s virem Kung-Flu jinak známým pod jmény Covid-19 nebo Korona. To je také kapitola sama pro sebe.

Zkrátka "Demokraty", co opravdu nemají vůbec nic společného s demokracií, nemůže žádný soudný člověk volit. A tak si sociální média vymýšlí a snaží se zamezit komunikace Oranžové obludy s voliči.

3 5
možnosti
MK

baví mne, jak po každém Trumpovu zkratkovitém nebo demagogickém či otevřeně blbém výroku se vyrojí parta Svědků Donadlových, takových vykladačů jeho Slova, kteří přesně a do neuvěřitelného detailu retrospektivně vysvětlí, co měl Donald přesně na mysli, ze kterých statistik a z kolika vědeckých studií vycházel, a že měl málem ještě "větší pravdu" než minule ;-D

Od vstřikování sava do organismu, přes hydroxychloroquin, Sharpiegate, hrabání lesů, bombardování hurikánů, aligátory ve vodním příkopu, letiště v 18 století, kurdskou nevýpomoc v Normandii ... Našli se i blázni, kteří svého času hledali skryté poselství i v "covfefe".

Je opravdu velká škoda, skoro až zarážející, proč Mr. Very Large Brain, stájový génius Trumpova formátu, nedokáže namísto repetitivního blábolení "almost immune, virtually immune" sám zformulovat 2-3 rozvité věty, kde by řekl:

"naše data ukazují, že riziko těžkého průběhu nemoci a komplikací infekce mezi dětmi a mládeží je významně nižší (x-krát nebo x-%) než u dospělých, riziko infekce a přenosu je také nižší (???). Mohu vás ujistit, že na základě vyhodnocení dosavadních dat a poznatků CDC pečlivě připravila nové směrnice, podmínky a režimová opatření, které je nutné splnit pro bezpečné otevření škol, včetně postupů a kritérií pro případ záchytu infekce ve školách či jejich nárůstu. Situaci budeme nadále pečlivě monitorovat a vyhodnocovat a podle vývoje reagovat. Na zvládnutí této situace jsme vyčlenili mimořádnou finanční pomoc, máme tu nejlepší vědce, odborníky, špičkové vybavení a know-how, nemusíte se obávat (díky mně jsme přece zase skvělá Amerika). Moje vláda je na vaší straně, školy mají naši podporu a nenecháme vás v tom. Blablabla".

Bylo by to tak těžké? Anebo se úplně vyhnout prostoduchému rozjímání o "imunitě" a odkázat na ty směrnice pro otevření, které by tohle všechno měly brát v potaz? Nebylo, ale to nesmíte mít inteligenci prvoka.

5 3
možnosti
MZ

Novodobi politruci. Bizarni na tom vsem je, ze se ve velke mire rekrutuji ze sympatizantu minuleho rezimu.

3 4
možnosti
VV

Když se podíváte na děti, děti jsou téměř - a já bych téměř řekl definitivně - ale skoro imunní k této nákaze.

----

"If you look at children, children are almost - and I would almost say definitely - but almost immune from this disease."

-----

Kdyby mi tohle řekl desetiletý kluk, tak by si koledoval o přísný pohled a posouzení jeho stavu mysli a stavu jeho vzdělání.

V jedné větě si několikrát odporovat, na to musí být někdo - téměř imunní k myšlení.

5 2
možnosti
PK

;-D že zrovna vy chcete posuzovat stav něčí mysli...

3 3
možnosti
MZ

Nekolik fanatickych adorantu oranzoveho blazna tu stale omila slaboduchy primer s restauraci , kde si hosty majitel take nemuze vybirat. Neni tomu tak.

I majitel restaurace, podobne jako socialni site si muze nastavit pravidla chovani. Treba " dress code" nebo ze se host v restauraci bude chovat slusne, neurazet hosty ani obsluhujici personal a dodrzovat pravidla stolovani.

Pokud neukazneny host tato pravidla v prubehu navstevy porusi, ma provozovatel pravo mu dalsi poskytovani sluzeb odmitnout. To samozrejme plati i v pripade Twitteru, Facebooku ci jinych socialnich siti.

5 2
možnosti
MT

Trepes bud je Twitter publisher alebo platforma? Nemoze byt jedno alebo druhe ked sa mu to hodi.

0 1
možnosti
GK

Zmrazit meli Trumpa a ukazovat ho dalsim generacim jako odstrasujici priklad.

5 2
možnosti
MZ

Trump je produktem dnesni doby a poradit by si s nim meli soucasne generace.

3 0
možnosti

J83a87n 14Š89v40á55b

8. 8. 2020 10:31

Ve vztahu k velikosti populace jsou děti a dospívající nejméně postiženy koronovými infekcemi. Počet případů na 100 000 obyvatel ve věkových skupinách 20 až 34 let je výrazně vyšší. Křivka se poté znovu vyrovná a znovu stoupá pro 50 až 59 let. Zdaleka nejvyšší počet případů v souvislosti s počtem obyvatel zaznamenávají lidé ve věku 80 let a starší.Podle mě Trump tuto statistiku která vyšla v D jen potvrdil,že děti a dorost jsou daleko nejméně zasaženou věkovou skupinou Corony.

6 2
možnosti
HK

Jenomze hodne lidi koronu "prechodilo", tedy byli infikovani, ale nemeli zadne priznaky.

Mj. nepeletete si tuto statistiku s poctem umrti na koronu?

1 2
možnosti
MK

Pokud tedy Trump řekl pravdu, že děti můžou do školy, kdo je trubka? Trump nebo Babiš? Jeden by otevřel, druhý zavřel na tři měsíce. Já se tedy v tomto případě přikláním k tomu, že blábola Trump tentokrát za trubku není.

0 0
možnosti
PK

Ono je to poněkud složitější. Děti jistě jsou nejméně ohroženou skupinou, ale co jejich kontakt s ostatními, kteří ohroženi jsou?

1 0
možnosti