Foto

Je až neuvěřitelné, že USA - 300milionová země plná úspěšných lidí - dokázala vygenerovat jako kandidáty na prezidenta dva starce, z nichž jeden je evidentně pomatený bájivý lhář a druhý patří do pečovatelského domu.

Dle mého názoru za to mohou zbulvarizovaná média honící se za senzací a čteností díky rozdělování společnosti kontroverzemi - a to na obou stranách spektra.

Žijeme v době závislosti na dopaminu z klikání na obrazovky a média se tomu přizpůsobují. Takhle to potom dopadá - hodnoty nikoho nezajímají, nejdůležitější je naštvat tu druhou půlku lidí a získat lajky a sledující ze svého tábora.

Co s tím? Nechci znít jako moje babička, ale lidstvo by se mělo aspoň trochu vrátit “back to basics” a nějak omezit čas trávený na internetu a začít žít v realitě - vztahy, koníčky, sport, atd. Internet lidem vymývá mozky dopaminem a lidi hloupnou ...

U nás taky ...

P65e88t86r 29Č17e47r88n70ý

21. 5. 2024 1:09

Problém demokratů je v tom, že i podle všech průzkumů má Kamala, Newsome i třeba Michelle Obama menší šanci porazit Trumpa než Biden. A problém republikánů je zase v tom, že Trumpa neměl v primárkách nikdo šanci porazit. Demokraté se budou za každou cenu snažit Trumpa do voleb zavřít. Ale je to pro ně hodně těžké a pro USA by tohle byla tragédie, která by ještě daleko víc rozdělila společnost a přiblížila jí občanské válce.

Jako nejdůležitější vidím, aby žádná ze stran nezískala zároveň prezidenta, Senát i Sněmovnu reprezentantů. To by pak byl velký průšvih. Je to smutné, ale nejlepší pro současné USA je zablokovaný stav který vylučuje nějaké velké změny.

Bohužel ten současný stav zároveň znamená brzký ekonomický problém vzhledem k rapidnímu růstu dluhu.

VM

V32i61t 87M28i82l74l29e56r

21. 5. 2024 4:21

No ja si radsi pockam co mi o tom rekne JIrka Bilina. On sice v listopadu volit nebude, ale dela ze tomu rozumi ze vsech nejvice.

Foto

Snazte se namisto trapneho cekani na informace z dezinformacnich webu namahat pro zmenu vlastni hlavicku a pak napsat neco zajimaveho do diskuse.

Spousta lidi to tak dela...

RB

D11á18v19i42d 34Ž26u47p78a

21. 5. 2024 3:58

Niektoré ženy si to môžu myslieť

PF

Biden je suverenne nejhorsi prezident usa od Jimmyho Cartera a zpusobuje usa fatalni skody, kazdy den ve funkci

OS

Hlavně by si měli Američani konečně přestat volit něco mezi hnědým uhlí a smrtí a najít někoho o jednu dvě generace mladšího.

JS

Levičáci jsou všude stejní jedou anti kampaň proti svým konkurentům a tahání je po soudech je taky poslední dobou jejich oblíbená disciplína, mají to těžké, program slabý nebo žádný, oblíbenost klesá a důvěryhodnost kvůli nesplněným slibům a lžím na bodě mrazu, tak se chytají každého stébla aniž by domysleli, že tím mohou naopak nahnat voliče konkurenci.

Hmm hezký, ale levičák je rozhodně víc Trump než Biden rozhodně zejména v názorech a postojích, takže tohle ti zrovna moc na podporu proruského Trumpa nevyšlo.

To ostatně dokazuje Trump svými názory a proruskostí a sympatizováním s Putinem.

Kdybys chtěl náhodou rozporovat proruskost Trumpa a jeho v vztah k Putinovi, tak níže studuj.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/trump-zavidi-putinovi-jeho-absolutni-moc-chtel-by-byt-jako-on-rika-americky-politolog-52400

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-putin-rusko-ukrajina-pochvala-prezident-konflikt.A220223_072305_zahranicni_pmk

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-putin-doufa-ze-prezije-bidena-trump-by-ukrajine-pomahal-mnohem-mene-232857

Foto

Celkem presny a vystizny clanek. Nikoho to tady opravdu nezajima - Trumpa budeme volit tak jako tak. Demokrati by ho ale radi videli za mrizemi, nebo jeste lepe - mrtveho.

Budou to v listopadu zajimave volby ...

PM

Jj 😀 co si to dovolil, mít styk s prostitutkou a ještě jí za to platit?! Taková hrůza. Ale 🤔 jak to, že nad tím ti ultraliberální “demokraté” nedokázali přimhouřit oko? Když jsou jinak pro každou “diverzitu”. Nebyl to snad znak živoucí společnosti?! 😎

Je to stejné, jako se dovolávat spravedlnosti, když jsem porušil zákony v ČR, ale ty zákony mi přijdou špatné... Nedovoláte se.

JVB

Právník udal vlastního klienta - to je vážně šílené. To je jeho profesní sebevražda!

TK

Je rozdíl udávat a vypovídat u soudu, není právník to samé co advokát atp atp

OJ

Nějak nevidím souvislost mezi vykazováním platby pornoherečce jako volební výdaj a účelovým přepsáním majetku kvůli dotaci Agrofertu na děti, snad jen, že oboje je morálně odsouzeníhodné, ale trestněprávně jim asi projde...