Diskuze

Islamisté v Sýrii chystali útok v USA či v Evropě

V Sýrii bojuje teroristická skupina Chorásán, která má vazby na al-Káidu a je možná ještě nebezpečnější než Islámský stát. Podle některých amerických představitelů chce zopakovat 11. září, pomoci ji k tomu mají džihádisté ze Západu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Tak jak, Islamisté nebo teroristická skupina?!;-O Bulváre co urážlivě zobecnuje a urážlivé to je i v titulku!;-€

To je stejně skandální mezinárodně!,  jako by nějaký deník v Německu, např. iHEUTE, napsal: Češi kradou automobily v Německu... Namísto, že jen zloději z Česka.

0 0
možnosti
PO

Samozřejmě, lháři z NATO musí nějak svou agresi obhájit, přece jenom ty volby...;-D

1 3
možnosti
EB

pani autorko Sedlarova , napsat ze bomby chystaj Islamiste, je stejne urazlive, jako by napr nemecky novinar take byt jen do titulku napsal: Cesi kradou v Bavorsku auta!... Kdyz uz tak jen nekteri lide z ceska lradou a stejne tak jen nektero Islamiste - extremiste, teroriste Islamsky stat ale ne obecme Islamiste...

 Podivejte na diskusi jak tady pak polarizujete nektere ctenare peoti vsem! Islamistum... Sirite tim menavist proti skupine obyvatel a i proti mirumilovnym!!!;-€

0 1
možnosti
HK

"Islamista" je pojem, ktery oznacuje radikalniho moslemce. To neni urazka.

Tento vyraz pouzivaji i moslemci.

2 0
možnosti

- Podíváme-li se pozorně na to, co se děje, pak Islámskému státu čelí dnes pouze syrská vládní armáda. Vyzbrojení syrské opozice, kterou USA považují za umírněnou, a zasazení úderů syrské vládní armádě znamená posílení pozic Islámského státu. Koho školí Američané v Saúdské Arábii, není jasné. Zřejmě stejné bojovníky a islamisty, s kterými budou potom bojovat.

Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_09_23/Paradoxy-americke-politiky-na-Blizkem-Vychode-5556/

2 0
možnosti

je zvláštní, že se tato informace , o jakési islamistické skupině Chorásán v Sýrii, objevila v předvečer amerického bombardování...

1 0
možnosti

největší holocaust v dějinách lidstva již začal.  

V Evropě, před druhou  světovou válkou dva,  bylo asi devět milionů Židů. Víme, že asi dvě třetiny byli zavražděni. V současné době existuje asi sto milionů křesťanů žijících v muslimských většinových zemích.Stejnému nebezpečí jakému Židé čelili před nacisty, křesťané čelí od islámských fundamentalistů. Biblické proroctví také ukazují, že křesťané v soužení bude čelit osud podobný tomu, co Židé čelili. Několik milionů již byly brutálně zavražděno na pozadí ticha z křesťanů na Západě. Věříme, že předtím, než to skončí, tolik jako sedmdesát milionů křesťanů bude zavražděno. Tragédií je, a to nejen svou smrtí, ale že my na Západě se obrátil na druhou tvář na bezpráví, kterým čelí naši bratři.        překlad: google. zdroj : shoebat.com    doporučuji!!

0 0
možnosti
MB

Neúnavný bojovník za mír - Ruský prezident, V. Putin, se tedy nechal slyšet a - " Označil nálety za nepřípustné " .. R^

3 1
možnosti
MB

Jsem zmaten - Výrok Putinův je autentický - Tedy minus má on - nebo já !? .. :-)

0 0
možnosti
DS

Kdyby jim pořád necpali náš systém a nezabíjeli ty jejich diktátory a tyrany, kteří je tam drželi v bídě, možná by byla situace jiná.

3 4
možnosti
JK

J23a91n 83K70v67a14p24i11l

24. 9. 2014 2:19

Chystali neco v cine? Ne, nechystali. Protoze cina jim nerika jak maji zit. Oni dokonce nemaji Israel jako hlavni cil. Zase, protoze Israel se do toho neplete. Povolejte armady okolnich zemi, vybudujte Iron Wall a zastrelte kazdeho kdo chce dovnitr i ven. Budeme vsichni v bezpeci a co je za zdi me nezajima.

7 5
možnosti
HK

Cina si je do zeme nepusti, mj, by tam byli dost napadni.

Svycarsko se taky do nich nemicha, a presto IS planovala ve Svycarsku atentat.

A co utok v Belgii na zidovske muzeum?

4 0
možnosti
JH

Když jim děláme u nich doma pořádek, je to O.K.. Když chystají odplatu, je to terorismus.  Fanatikům nefandím, chci klid a mír, ale neplatí zde přísloví o tom jak se do lesa volá?

4 15
možnosti
JT

J76i58ř20í 98T82e22p31r

24. 9. 2014 0:37

Bojím se že nám ten jejich fanatismus přerůstá přes hlavu.

Doporučuji se podívat alespoň na krátkou část dokumentu z roku 1979 

https://www.youtube.com/watch?v=05Yrr_sASV8

Pro netrpělivé - zalistujte někde kolem času 1:08 hod.

Pro mě je Nostradamus cestovatel v čase (vyplývá to ze zhlédnutí a prostudování více dokumentů), něco jako Výlet pana Broučka do 15. století.

Předvídaný čas nehraje roli, ale posloupnost jeho čtyřverší je až hrůzostrašně přesná.

0 0
možnosti