ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

V hotelu na Zakynthosu zemřela česká turistka. Našli ji oběšenou

  • 285
V hotelu na řeckém ostrově Zakynthos našli mrtvou českou turistku. Byla oběšená na šňůře uvázané na držáku ručníků, který se následně utrhl a zasekl o kliku dveří koupelny. Podle řecké televize ERT vše nasvědčuje tomu, že spáchala sebevraždu.

Podle informací poskytnutých policií byla 45letá žena na dovolené sama. Na pokoji se našlo značné množství tablet užívaných proti depresi.

Podle televize ERT ženu našli až poté, co se dva nebo tři dny neobjevila mezi lidmi. Výslovně předtím také odmítla, aby hotelová služba její pokoj uklízela.

„Můžeme pouze potvrdit, že minulý týden zemřela na řeckém ostrově Zakynthos česká občanka. Více podrobností sdělovat nebudeme,“ uvedla na dotaz redakce iDNES.cz mluvčí ministerstva zahraničních věcí Zuzana Štíchová.

Češka byla ubytována v zařízení v lokalitě Kerí na jihu ostrova, upřesnil list Ta Nea. Událost vyšetřuje místní policejní oddělení na Zakynthosu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video