Diskuze

Masakr v Barmě pokračuje. Rozstřílená těla se odvážejí a ihned zpopelňují

Barmské bezpečnostní složky zabily ve městě Bago nedaleko Rangúnu ve čtvrtek a v noci na sobotu přes 80 lidí, kteří demonstrovali proti únorovému vojenskému převratu. Podle svědků vojáci protesty rozháněly puškovými granáty. Některé mrtvé převezli do pagody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Maidan na Ukrajině nikomu nevadil, byl demokratický i když náckovská junta po sesazení demokratického prezidenta rozpoutala válku na Donbasu. :-)

1 1
možnosti
PA

Nechapu, proc proti takovemu vrazdeni Zapad nezakroci, ukazali bychom tim koule, ze takove vrazdeni civilistu nehodlame tolerovat, ukazali bychom, ze nejsme banda ubozaku, co resi jen cernochy a ruzne pofiderni sexualy a ukazali bychom i prostresnicek Cine a Rusku, ktere tento vojensky rezim podporuji.

0 0
možnosti
JB

J17i93ř90í 56B42u72š54e37k

11. 4. 2021 16:53

No právě, ono totiž vůbec není jisté jestli junta je pročínská, nebo protičínská, proto západ vyčkává. Oni ti generálové chytře mluví jednou tak podruhé jinak. A západ je zmatený, tak jenom trošku dělá bu,bu,bu apeluje na to aby se do lidí moc nestřílelo.;-)

0 0
možnosti
JS

J58a83n 94S61p27u76r84e76k

11. 4. 2021 9:56

A to jako fakt bude svět tomuto přihlížet, jak armáda zabíjí vlastní obyvatelstvo? Okamžitě řízené střely na vojenské velitelství a vyslat skvadru dronů, které budou kropit vojáky v ulicích, jakmile vystrčí nos.

1 0
možnosti
DH

Mě fascinuje, jak nikým nevolená chunta, střílející do demonstrantů, může někomu vyčítat manipulaci s volebními výsledky. Manipulaci, kterou do dnešního dne nebyla schopná prokázat.

1 0
možnosti
KV

Na demonstranty se střílí všude na světě. Nedávno protestovali v Americe a také jich pár zastřelili. Natož v nějaké Barmě.

1 0
možnosti
MS

Navíc Barman neexistuje, jen si toho pisálek za 30 let nevšiml.

0 0
možnosti

Zrovna na Bako mám tak pěkné vzpomínky. Poklidné město plné milých lidí, které jsem si projel na kole a pak zašel na pár točených do zakouřené hospody. Je děsivé vidět, co se tam děje.

0 0
možnosti
LS

Je smutné, že toto se děje v budhistické zemi.

1 0
možnosti
OK

A nevadí vám, že se ta země jmenuje už přes třicet let Myanmar? To je asi jako, když o nás ve světě mluví jako o Československu, taky to není příjemné...

1 1
možnosti

U Barmy to je mnohem složitější. Mnoho místních upřednostňuje název Barma. Třeba i proto, že název Myanmar zavedla právě vojenská junta.

1 0
možnosti
KJ

Co má kromě vašich iluzí společného Barma s Ruskem? Nikdy na něj neměla žádné vazby. Dokonce ani na Čínu, přestože s ní sousedí.

To je přesně ten princip, kdy nenávidím Frantu, tak když Pepa někoho podřízne, řeknu "to je jako by to udělal Franta", pak Lojza ukradne auto a řeknu "celej Franta".

1 3
možnosti
KJ

Pardon, měla být reakce na pana Spinku.

1 0
možnosti