VIDEO: Bylo mu horko. V bazénu u kalifornské vily se zchladil medvěd

  • 15
Na dvorek oplocené vily v Kalifornii se zatoulal medvěd baribal. Zamířil do venkovního bazénu, v němž si v současných vedrech, které i ve Spojených státech lámou teplotní rekordy, užíval nerušeného osvěžení. Video zveřejnila policie ve městě Burbank.

Medvěd před koupelí vylezl na strom a přelezl zeď. Policie uvedla, že vyrazila do terénu, když bylo zvíře spatřeno na stráni nad čtvrtí.

Baribal není považován za příliš nebezpečného, při setkání s člověkem jen vzácně zaútočí. Policie v Burbanku ale zároveň se zveřejněním videa huňáče prchajícího před horkem sdílela tipy, jak se zachovat v případě setkání s medvědem.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video