ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Majitel baru se pokusil znásilnit servírku, v sebeobraně mu uřízla penis

  • 238
Španělská policie zadržela servírku, která po úterní půlnoci uřízla svému zaměstnavateli penis poté, co se jí v zavřeném podniku údajně pokusil znásilnit. Muž skončil s poraněním v nemocnici. Policie se nyní snaží zjistit, co se v baru skutečně odehrálo.

Pětatřicetiletá žena, která pracuje jako servírka v baru La Sibarita v městečku Sant Andreu de la Barca, policistům popsala, že majitel podniku se na ni vrhl poté, co podniku po půlnoci skončila otevírací doba. Po ruce měla nůž a muži při šarvátce uřízla penis.

Muž se poté dobelhal na místní policejní stanici, kde mu strážníci přivolali záchrannou službu. Krátce poté dorazila na služebnu také servírka, která popsala, že se jí zaměstnavatel pokusil znásilnit, a tak se bránila. Dodala, že ji šéf k sexu už dříve několikrát přinutil.

Muž, jeho jméno španělská policie neuvedla, se podle listu The Telegraph zotavuje v barcelonské nemocnici po operaci, při které mu lékaři přišili penis zpět. Muže v nemocnici střeží policisté, kteří ho chtějí zadržet a vyslechnout hned, jak to umožní jeho zdravotní stav.

Podle lokálních médií není jasné, jestli servírka muži penis uřízla zcela, nebo částečně. Tato otázka je důležitá z hlediska zákona.

Muž si na berlínské ulici uřízl penis a zahodil ho. Motiv je nejasný

Právní experti uvedli, že pokud se neprokáže, že žena jednala v sebeobraně, hrozí jí za úplné odstranění penisu šest let. Pokud ale muži penis od těla neoddělila, doba ve vězení by byla kratší.

„Muž má vážná poranění genitální oblasti,“ popsal šéf místní policie Óscar Carreras. „Nyní se snažíme zjistit, jestli skutečně došlo k pokusu o znásilnění, jak tvrdí žena. Klíčem je zjistit, co se uvnitř baru stalo,“ dodal.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: Penis, The Telegraph

Video