ilustrační snímek | foto: Lukáš Hron, Mobil.iDNES.cz

Předstíral zájem o koupi veteránu Ferrari, během zkušební jízdy s ním ujel

  • 6
Německá policie pátrá po vzácném sportovním veteránu značky Ferrari z osmdesátých let, jehož odhadovaná hodnota přesahuje dva miliony eur (přes 50 milionů korun). S autem zmizel muž, který předstíral zájem o jeho koupi, během zkušební jízdy však ujel pryč.

Policie v Düsseldorfu podle agentury AP informovala, že pachatel se přihlásil na inzerát na prodej červeného Ferrari 288 GTO, který byl poprvé zaregistrován v roce 1985.

Spolu s prodávajícím si vyjeli na zkušební jízdu. Když si vyměňovali místo a pachatel si sedl za volant, náhle šlápl na plyn a odjel.

Policie v úterý uvedla, že po autě se zatím bezvýsledně pátrá. Proto se obrátila o pomoc na veřejnost.

11.května 2019 v 02:55, příspěvek archivován: 14.května 2019 v 16:36

VIDEO: #repost @petrolicious The legendary #AlaindeCadenet gets behind the wheel of the almighty ?80s poster car, the Ferrari 288 GTO up in the snowy Italian Alps in Episode 2 of #HomologationSpecials ? Become a Petrolicious Membership to watch full episode

Pro zobrazen? videa mus?te m?t zapnutou podporu JavaScriptu

#repost @petrolicious The legendary #AlaindeCadenet gets behind the wheel of the almighty ‘80s poster car, the Ferrari 288 GTO up in the snowy Italian Alps in Episode 2 of #HomologationSpecials • Become a Petrolicious Membership to watch full episode. https://t.co/Ox6QSPPuug


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video