Diskuze

Mrtvý řidič nejezdil pro Islámský stát, ale pro USA. Akce byla asi tragickou chybou

Leccos nasvědčuje tomu, že i poslední americký výstřel v Afghánistánu byl omyl. Omylem tak bylo „eliminováno“, jak zněl termín v oficiální zprávě, deset lidí, z toho sedm dětí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bidenovi přerušují TV přenosy, protože už plácá z cesty. Jen doufám, že ten kufřík na odpalování jaderných zbraní mu dali jen nějaký fejkový z IKEA. A teď se dozvídáme, že by USA nejspíše neměla mít žádné zbraně, aby se nevystříleli mezi sebou.

0 0
možnosti
MB

Aha tak uz po tom vymyslu perusji prenosy s prezidentem Bidenem hromadne. Mnozne cislo nesmyslnost toho lziveho zvastu, ktery vam nikdo nezere, umocni, ze? Ja jsem se s tim, ze by jeho projev k verejnosti byl prerusen, jeste nesetkal a poslouchm vse dulezite co sdeluje narodu temer denne. Vy jste nevyslechl urcite ani jeden, jen adoptujete nesmyslnou oslovinu.

0 0
možnosti
PH

Ověřený to není, furt bych to bral jako spekulaci bez ověřitelného zdroje. Teď Taliban vydával sklad české ambasády, za dům uprchlého bývalého ministra.

0 0
možnosti
PH

Nj, tak byly nervózní a bez ověřování na místě jistota klesá, pravděpodobnost omylu roste.

0 0
možnosti
Foto

Stále častěji se ukazuje, že špičková vojenská technika může být pro nás nebezpečná, pokud jí vládnout pitomci. Vedení našeho státu by se mělo vážně zamyslet, na co potřebujeme transportéry kus za půl miliardy, nebo stovky osobních vozů Toyota. Za ty prachy by měli vycvičit ty nejlepší vojáky k partyzánské válce. Jiná se s teroristy válčit nedá a nikdo jiný než terorismus nám nehrozí.

4 1
možnosti
MB

A ta vase partyzanska skupina by se mohla jmenovat "Toyotova brigada Vani Kazimoura". To je neuveritelne co se dokaze zrodit v hlave cloveka v 21. stoleti. A to se divime primitivite Afgancu.

0 2
možnosti

Tak jsem zvědavej, co na to Bilina...

2 0
možnosti

Mrtvý řidič jezdil pro USA... Už jsem viděl za volantem nalitýho i fetku, ale mrtvého ještě ne. Inu, země nekonečných možností...

1 1
možnosti
Foto

Až se redaktoři iDNES naučí český jazyk, dostane iDNES Pulitzerovu cenu! Ale toho se nedočkáme. Je mi záhadou, že to nevadí ani šéfredaktorovi ani majiteli novin.

0 0
možnosti
PH

P36e77t62r 90H77a51n

14. 9. 2021 10:07

Obávám se, že to je jen špička ledovce. Že během okupace Afghánistánu bylo napácháno velké množství "omylů", především z neznalosti a ignorování místní mentality.

3 0
možnosti
MB

Ano pro konspiratory a lhare se tady nabizi obrovske moznosti. Staci si precist co vyvadeji pod touto novinarskou kachnou, ktera je jasny nikym neovereny smysleny nesmysl. I sadouri s chorobnymi predstavami si prisli na sve, aby nahazeli lzi a spinu na statecne lidi, kteri je 20 let chranili pred terorismem.

0 2
možnosti
ZK

to nebyl žádný omyl,prostě to někam prskli.Jako když Němci vyvraždili Lidice.

2 2
možnosti

I34v90o 26Ž98i84ž71k17a

14. 9. 2021 9:32

Hned po prvním zveřejnění jsem uvedl, že "Rozkaz zněl jasně, řidič Toyoty nesmí projet za žádnou cenu. Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo..." Tohle je tečka na závěr dvacetiletého působení americké armády.

3 0
možnosti
IP

Posledni velke vitezstvi americanu v Afghanistanu...

6 0
možnosti