Diskuze

Policie na jihovýchodě Anglie našla v nákladním voze 39 mrtvých

Britská police našla v hrabství Essex na jihovýchodě Anglie v nákladním automobilu 39 mrtvých lidí. Řidiče kamionu policie zadržela. Britští vyšetřovatelé se domnívají, že návěs kamionu se do Anglie dostal z belgického přístavu Zeebrugge.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mne len nejde do hlavy , nikto z tych 39 ludi nemal pri sebe mobil? Ked mi uz ide o zivot tak mi bude asi jedno ci ma odchytiti policia ... nie? Ci im boli mobily odobrate pred cestou?

0 0
možnosti

L98i45b31o82r 26T53e55s80a48r

25. 10. 2019 12:02

a jakpak postihnu cinsky rezim, pokud to cinane byli.

0 0
možnosti

Využil bych fotografie z vnitřku kamionu a vytvořil bych billboardy s negativní reklamou, které následně vyvěsit v Turecku, v Sýrii, v Tunisku, v Alžírsku...

0 0
možnosti

Hrůzná tragédie, ale dopadne to jako vždycky. Zavřou šoféra, u kterého se našly mrtvoly v kamionu, možná pár jeho šéfíků a spolupracovníčků. Zavřou ty, kteří už jen převáželi "nešťastníky" z jednoho koutu společného unijního prostoru na druhý. Ať už do Anglie z Walesu, Belgie nebo rumunského Temešváru. Ale ti, kteří svým aktivním jednáním způsobili, že "nešťastníci" se do této situace dostali, a to tím, že jim pomohli dostat se ilegálně do evropského unijního prostoru, zůstanou opět nepotrestáni. Nejenže je nikdo nepožene k odpovědnosti za smrt těchto lidí, ale dokonce takovým individuím "demokraticky zvolení zástupci" v parlamentu naší největší sousední země tleskají.

9 0
možnosti

P70e34t82r 78S78t78a44n93i58k

24. 10. 2019 14:38

Jakože prošli některých z hraničních přechodů za velkého mávání rukou u přecgodu přihlížející Merkelové? To je ale blobost, co? Těmhle rozhodně "nepomáhal" nikdo oficiálně, ale pašeráci už od začátku.

0 0
možnosti

Tak osobní doklady asi neměli!

0 0
možnosti

Čest všem mrtvým v této tragédii.

Na YouTube běží videa o projednávání této tragédie v Britském parlamentu.

Kamera zabírá větší úhel než na samotného mluvícího. Po shlédnutí si myslím že Brexit bude dobrá věc pro celou EU.

1 0
možnosti

Tady je opravdu na vině vstřícná migrační politika EU, která vede k tomu, že ji nevyužívají jen ti, kterým jde o život, ale láká mnoho lidí ze 3. světa na vidinu relativně snadného života ve svých komunitách na konkrétních místech.

Těm potom nestačí dostat se "někam na bezpečné místo", ale mají konkrétní cíl, třeba i přes celou Evropu. Toto byl očividně ten příběh, protože ti lidi projeli téměř celou EU včetně anglofonního irského ostrova, přesto jim šlo jedině o Británii a nic jiného. Z toho bych typoval na Afghánce, Pákistánce či podobné národy, které mají v Británii silné komunity.

8 1
možnosti

Já nerozumím, proč dělají turistiku ilegálně. A pokud ilegálové jsou, nemájí zde, co pohledávat. A oni ilegály byli.

4 1
možnosti

Na videu mne zaujalo, že předním nebyly reklamy.

4 0
možnosti

Dúfam že zajtra nebudeme čítať o stope z Ruska .. o tom že za tým môže byť Kremeľ a možno sa tam aj nájde pas a odznak príslušníka tajných služieb ... ;-D

1 1
možnosti