Diskuze

Newyorského exguvernéra Cuoma obvinili z osahávání podřízené pod oblečením

Policie v hlavním městě amerického státu New York ve čtvrtek u místního soudu obvinila bývalého guvernéra Andrewa Cuoma z osahávání asistentky při loňském setkání v guvernérské rezidenci. Obvinění přišlo dva měsíce poté, co Cuomo po více než deseti letech odstoupil z čela New Yorku pod tíhou výpovědí přibližně desítky žen o jeho sexuálním obtěžování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jak uz nekdo psal, Clinton je temto soudruhum vzorem.

Ponekud mi chybi v celem clanku zminka, ze soudruh guvernér Andrew Cuomo je Demokrat.

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Nutno připomenout že ve státě New York je dotknutí se ženy bez jejího souhlasu trestné. Dotknutí, to znamená dotknutí se čehokoliv na ženě, třeba ramena.

0 0
možnosti

A97n67t24o66n 85F72á15b45i88k

29. 10. 2021 17:44

Kdyby byl bystřejší, mohl zavolat svému parteigenosse do Bílého domu, on by mu třeba půjčil praktikantku.

0 0
možnosti

Za to co je obviněn mu zatím hrozí asi jen podmínka a pokuta. Ale zároveň i zápis do registru sexuálních násilníků a samozřejmě kompletní ztráta kariéry (to už asi nezmění, i kdyby mu to neprokázali).

0 0
možnosti

Zhrzené ženy jsou velice nebezpečné

3 1
možnosti

P67e56t66r 21H69a54h14n

29. 10. 2021 16:05

V USA nové hony na čarodějnice!

1 2
možnosti

Aniž bych se chtěl některých žen nějak dotknout, tak v mnoha případech je to ale jinak. Baba chce výhody, tak je schopna flirtovat, tolerovat sexuální narážky nebo je dokonce i vracet a nakonec jsou některé se třeba se šéfem třeba i vyspat. No a když to nějak neklapne, tak se pak mstí. Sám jsem to zažil několikrát. Tedy kromě té msty :-).

A obvinění že sexuálního harašení je zárukou likvidace dotyčného. Zvlášť v USA. Pak je ještě oblíbené obvinění z korupce.

4 1
možnosti

Cuomův právník připustil, že jeho klient pohladil dotyčnou pouze po zádech. Po ohledání poškozené bylo zjištěno, že obě verze mohou být pravdivé.

4 0
možnosti

Kolem těchto veci se bude dělat tolik umělých skandálu, až se někdy stane, že nějaký chlap doopravdy spáchá neomluvitelné trestné činy, avšak až se o tom bude psát, tak to každý bude brát s rezervou, protože tam, kde se dvacetkrát udělal z komára velbloud, už potom berou s rezervou i skutečneho velblouda.

2 0
možnosti