Mladík si šokující zacházení s batoletem nahrával na video.

Mladík si šokující zacházení s batoletem nahrával na video. | foto: LiveLeak.com

Americký mladík brutálně týral batole, chlubil se tím na internetu

  • 41
Šestnáctiletý mladík z americké Georgie brutálně týral svého osmiměsíčního sourozence. Vše si přitom nahrával na video a záznam potom umístil na internet. Tam ho objevil chlapcův učitel a zburcoval policii.

Mladík, jehož jméno policie kvůli věku nezveřejnila, batole položil k jednomu kraji polštáře a k druhému skočil. Nemluvně tak vylétlo do vzduchu, načež dopadlo hlavičkou na zem a začalo plakat.

Hoch si vše natáčel na video, které potom umístil na internet. Tam ho našel jeho učitel a na případ upozornil policii. "Chlapec pro to neměl žádné vysvětlení. Domníval se, že by mohlo být zábavné video zveřejnit," řekl kanálu Fox News policista Duane Sepp.

Policie mladíka zatkla. "Zahájíme trestní stíhání pro násilí páchané na dětech," uvedl šerif Harold Breeden. Podle policisty Seppa je dítě v pořádku.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video