Diskuze

Putin si vyrovnává účty se Západem a užívá si to, říká americký diplomat

Největší hrozbou pro Západ je ruský revizionismus, míní bývalý americký velvyslanec v Rusku a Jižní Koreji Alexander Vershbow. V rozhovoru pro iDNES.cz rovněž mluví o šancích na odchod z Afghánistánu, hádkách v řadách NATO a skrovných výsledcích summitu mezi Donaldem Trumpem a Kim Čong-unem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Nejak stale nechapu jak ovlivnili ty americke volby. Nikde nikdo nenapsal konkretne jak. Jestli ovlivnili elektronicke hlasovani nekde na internetu napsali koho maji amici volit? Neverim ze by si amici nechali haknout volebni system. Pak jen ta moznost ze vetsina je hloupa nema vlastni usudek a veri komukoliv.

To ale musely byt bilbordy na kazdem rohu.

1 0
možnosti
ON

Když mají USA v diplomacii až takovéto cvoky, tak už se nedivím ničemu. Ta osoba snad přiletěla z Marsu.

5 1
možnosti
VJ

Jsem přesvědče, že za migrační vlnou stojí právě Rusko. Má kořeny v zemích, kde za studené války mělo silnou pozici, tajné služby tam mají své sítě a emigraci dozajista někdo organizuje. Putin tak staví západ do konfrotace s tzv. lidskými právy: "Ukažte, jak je budete respektovat vy vůči migrantům, když jejich ignorování předhazujete stále nám."

3 3
možnosti
ON

Pane, vy jste asi...vdova.

1 1
možnosti
Foto

...kujme pikle , pikle kujme - provokatéři od Trumpa.

0 2
možnosti
Foto

Článek jen ukazuje "profesionalitu" americké diplomacie. Tak chlapci co se znají v zahraniční politice znají pouze bombardování a vyvolávají tak další Iráky, Afganistany, Sýrie, Libye, Srbska.. Zahraniční politika USA je v posledních řadě let nemocná a její představitele iritují realistické výsledky Putinovy politiky.

3 2
možnosti
JN

J44i39ř13í 76N57o12s34e38k

22. 9. 2018 8:31

Rusko není zas takový nepřítel...Západ nepřítele potřebuje a Rusko s vlastními zbraněmi drze si prosazující svou je ideální....o arabské investice přijít nemůžeme , tak je nepřítelem Rusko....jedinou logikou jsou peníze...západu vůbec nejde o demokracii ....to je jen vábnička pro dav

6 1
možnosti

není. Jen čas od času zabere kus sousedního státu

0 0
možnosti
PK

Putin si vyrovnává účty se Západem a užívá si to, říká americký diplomat.

Putin - si již dávno se Západem vyrovnal účty již tím, že je pan Putin, prezident Ruské federace. A mnoho amerických diplomatických, vládních, vojenských představitelů a prvořadě amerických prezidentů, se strašlivými pocity ponížení a hanby, kterou nemohou projevit, jsou si vědomi toho, že kdyby je pan Putin požádal třeba - "hele Donalde, vem támhle džbánek a skoč mi pro pivo", byl by to pro ně čestný úkol.

2 3
možnosti
JV

O Kyjevském puči to řekl velmi natvrdo: kombinací kyberútoků, dezinformací a ilegálním financováním extremistických stran. Tak konkrétní nebyla ani Nulandová, ta jen prohlásila, že do puče nalili Američani 5 miliard dolarů.

3 2
možnosti
LK

puč je když samostatný stát Ukrajina nechce podléhat rozkazům jiného samostatného stát Ruska? ;) Ukrajina už pěkných pár roků není jednou ze svazových republik SSSR, nevystoupila až po Majdanu, ale Rusko (a vidím že i vy) to vyhodnotilo stejně, fašistický puč jako u nás v roce 1968

2 3
možnosti
MM

Putin se predevsim chce pomstit za uzbrojeni a nasledujici zanik esese-ser a rozpad jeho imperia poslusnych vazalu.

1 2
možnosti
GK

a ono se da jadernou velmoc uzbrojit? 8-o 8-o Kdyby nekdo Rusko uzbrojil tak tam dnes neni prezidentem Putin ale Rusku by vladla USA dosazena loutka . :-P

1 0
možnosti
JB

J64o24s41e54f 36B34a93b89k40a

19. 9. 2018 23:12

Čím déle více vidím budoucnost Evropy v Rusku. Je to země nám kulturně blízká, kde nevládnou komunisté ani levice a kde se dobře daří tržnímu hospodářství. Při troše snahy a pokud tomu nebudou překážet USA, je zde možná i výhodná hospodářská a vojenská spolupráce EU s Ruskem.EU

4 3
možnosti
MM

kdyz jsou ti rusove kulturne tolik blizci, bud tak laskav a mluv pouze za sebe.

My Cesi jsme jsme Slovane maximalne ze 40% a kulturne patrime do zapadni Evropy, ne na polodivoky vychod.!!

1 5
možnosti