Diskuze

Žena se Tálibánu pomstila za smrt svých rodičů. Zabila dva jeho bojovníky

Na sociálních sítích se začala v uplynulých dnech šířit fotografie Afghánky, která pro mnohé představuje hrdinku. Mladá žena totiž zastřelila dva bojovníky radikálního hnutí Tálibán a několik dalších zranila poté, co jí zabili rodiče.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

A72l74e39š 33H68l23a80v46s31a

23. 7. 2020 12:12

A proto je dobré vlastnit legálně zbraň.

2 0
možnosti
LN

L40e83n34k90a 76N44o79v78á

23. 7. 2020 11:39

Ještě že žiju v zemi, kde nemusíme doma mít rodinného Kalašnikova R^

1 1
možnosti
Foto

A o tom to je. Proč tam mají Taliban protože ho sami tolerují. Nesmíme na běžence pohlížet jako na chudáky kteří měli v životě smůlu. Musíme na ně pohlížet jako na zbabělce kteří místo aby se zlu postavili tak ustoupili.

Opět se s vámi diskutéry loučím za chvíli dostanu bam.

6 2
možnosti
IK

Díky podobným zbabjelcům jak píšete, tady dnes můžete psát do diskuse.

0 5
možnosti
JJ

Statečná holka. Jen aby se ale nejela před Talibánci schovat do Německa nebo Francie, protože tam by jí dostali snáz. Je jich tam víc jak v Afghanistánu.

3 2
možnosti
JJ

Pro Martina Vlacha. Asi jste tu nečetl článek o Jezídce, kterou bojovníci Islámského státu zotročovali a znásilňovali. Povedlo se jí utéct a požádat o azyl v Německu. Tam se setkala se svými trýznitely a oni jí opět ohrožovali a vyhrožovali smrtí. Takže si se svým mínusem můžete jít do svého antifáckého pomateného světa zpět.

A další článek, kde je ve Francii 90.000 radikálních bojovníků a oni si s nimi neví rady jste také zajisté nečetl. Vy čtete nejraději určitě jen o utýraném kriminálníkovi Flojdovi.

Takže co bylo na mém příspěvku nepravdivého? Vlasně pro Vás nepřijatelná pravda, že?

1 0
možnosti
VK

Tohle je sirotek, kterého bychom měli adoptovat. Klidně si ji vezmu i s jejím bratrem dom.

4 1
možnosti
MJ

Někdo má rodinné stříbro, někdo rodinou zbraň AK-47 :-P Ale jinak má holka větší odvahu, než mnozí muži, zvláště ti evropští.

11 0
možnosti
ZS

Dobře, že zastřelila aspoň 2 ty zvířata z Talibanu.

5 0
možnosti
Foto

Přirozeně o takových příbězích se člověk dozví, protože se to dozvědět má. Křesťsani v Sůdánu počkají, ještě jich pár zbylo.

2 0
možnosti
Foto

Ano ano v ůdánu byl v roce 48 90 procent křesťanského obyvatelstva. Vyháněním a vyvražďováním se dosáhlo změny kdy je tam dens 80% muslimského obyvatelstva. Křesťanská Evropa v čele s Vatikánem k tomu 70 let mlčí.

0 0
možnosti
Foto

2+2, to je slušný začátek.

3 1
možnosti